FÖRSTA TANDEN

Kan börja med att skriva att Chanel har börjat få upp sin första tand! Det första jag gör VARJE morgon är att känna i henne mun om det har ploppat upp någonting, och idag hade det ju det! :D

Hela familjen kom precis hem från en trevlig promenad. Då gjorde vi också två flugor i en smäll med att handla också. Det är ju lika bra! Så vi handade Chanels allra första tandborste.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och ha en riktig myslördag! Vi ska baka äppelpaj och äta god mat!

Och så nu sitter jag och är väldigt fundersam... Jag fick huvudvärk när vi var på väg hem.. Och det började bli gråttväder? Jag får jämt huvudvärk när det åskar och blixtrar ute! Det måste ju vara något med strålningarna eller något. Det är ändå ganska skumt tycker jag.

hanel sover fortfarande i vagnen, hon somnade SITTANDES helt upp, så hela hon hänge fram och på sidan. Såg lite roligt ut, min lilla tös! :P

Ha en mysig lördag!

:)




En mysbild från i morse, med myskläder och allt! För idag är det en mysdag, med dåigt väder och eventuellt bra filmer. :D hhiihi..  Det är kallt här inne också, så vi ska mysa ner oss i filten nu!

tisdag

En ny dag, tisdag!

Igår var Chanel nog den ledsnaste ungen i världen kändes det som! :( Hon var så ledsen, och ingenting dög för henne inte. Jag tror att hon hade ont i magen, för senare på eftermiddagen lättade det på trycket och hon blev normal igen!

Idag ska vi besöka farmor, som alla andra tisdagar! Vi var ite där förra tisdagen, så det var länge sedan nu. :)  Sedan står det träning på schemat, som jag nu har gjort varje vardag! :) Riktigt skönt. Detta ska jag lyckas med!
Vi fick se bilderna vi tog i fredags igårkväll också. :) Nja, jag tyckte inte de var så himla bra, de kunde ha blivit bättre. Chanel var inte heller den gladaste. Vi var tvungna att väcka henne när vi var framme inne hos fotografen för hon hade somnat för sin vila, så då blev hon inte så glad för hon hann knappt sova! :( Det var lite synd faktiskt. Men någon bra bild ska där nog finnas..
Nu ska jag inte sitta här med. :)   

Helgbilder


22 aug

Sista dagen ute på landet idag, och ska snart in till stan igen där vi hör hemma. :)
Det har varit en lugn dag idag också, mys framför tv:n mest! Mirelle kom hit runt halv-ett tiden också.
Nu ligger hon och Chanel och hundarna i tvrummet på GOLVET och sover. :P Så jag passar på att softa vid datorn lite! När vi kommer hem till älsklingen, ska vi eventuellt till antikrundan som hålls i surbrunnsparken. :) Kan vara kul att titta lite bara! Mer har jag nog inte på lagret. Ikväll blir det nog ett bildinlägg från helgen så. :)

Röglahelg

Sitter ute i Rögla, har hyfsat tråkigt bara!
jag åkte hit igår redan. Har inte gjort allt för mycket faktiskt. Idag känns det mer som en tråksöndag??
Passar huset och tar hand om hundarna, för mina föräldrar är inte hemma i helgen! Någon måste ju göra det!
Mirelle kommer snart iaf, WIHO! Slippa vara själv iaf! Vi ska baka pizza och mumsa i oss det ikväll. (: Det kan iaf bli lyckat. Chanel vilar för tillfället. Hon verkar också bli trött av allt tråk. :P Jajja..

sju månader

Weeej:P Idag, eller inatt rättare sagt blev Chanel SJU MÅNADER! <3 Min älskade flicka blir bara så stor. <3
Och inte nog med det, så ska vi fotograferas idag också (: Och idag är hon glad jämfört med förra fredagen. Hon var ju lite småkrasslig då. Så det blir nog bättre bilder idag! :)
Nej, nu måste vi fixa oss och lite så.. Sen ska vi åka till rögla. Där ska vi bli heeela helgen. (: Ska bli roligt.

Torsdag förmiddag

Kom nyss hem från gymmet, tredje dagen i rad nu ja. (: Känns riktigt skönt!
Haha, Chanel slocknade precis brevid mig i soffan, kände bara att något föll på mig, och vips så somnade hon. :P Sööötunge! Idag står det tvättning på schemat?? Vad mer??
Ja, vi får se..



Onsdag

Just det ja, fotografen ringde i m¨åndags till oss och berättade att det inte blev några bilder, (vi fotograferades i fredags). För han hade haft fel inställning i hans kamera. Så vi ska dit igen nu på fredag samma tid! Lite surt, men jajja..

Så jag tog några "wannabe" bilder på Chanel nu i morse här på golvet. haha. :P

Jag är inne på min tredje dag med naturdiet, och än sålänge så går det hur bra som helst! Ett kilo har försvunnit..

Chanel börjar bli allt mer friskt, det märks så tydligt. Hon är mer glad och pigg nu! :) Mycket roligare. <3<3




tisdagsmys

Då har man precis varit på gymmet också. (: Känns alltid bra efteråt. :D

Inatt var det ingen vanlig natt för oss. Chanel vaknade heela tiden nästan. Lilla gumman. Inte förrän halv åtta på morgonen kom jag på att hon kan få en alvedon (har inte kunnat ta tempen, hittar inte den). Och ja, det hjälpte, hon blev lugn och kunde sova! Hon sov fram tills halv tio. :) Sen somnade hon om igen runt tolv.
Vi har tagit det lugnt idag och bara myst! Lugnt ska man ju ta det när man är sjuk. :)

Nej, nu ska jag mysa med chanel till tv:n. :)  

måndagskväll

Dagen har varit helt okej, en lite för mycket gnällig Chanel, men annars har det varit lugnt! Vi har tagis oss en skön kvällspromenad. :)

Igår hade vi en rikgit myskväll med feeetomat! :D Vi beställde good izza och efter det så friterade vi alldeles egna chips som blev jättttee gooda! :D Bara för bantingen startade idag, så fick ju överdriva sista kvällen. ;) hihi. MUMS! Saknar det redan. :P Men detg ska jag klara av minsann! :D




Sjuka älskling

Nu förstår jag varför Chanel har varit hängig, gnällig och svårkontaktad nu i några dagar. Idag började näsan att rinna, och den rinner konstant hela tiden och blir täppt. Då har förkylningen varit och smygt i några dagar. uch, stackars lilla flicka. <3 Det är ju altid roligt att vara sjuk.

Idag har hon redan hunnit ta två stycken tupplurar! Det behövs ju vila för att bli frisk och orka. Kroppen är ju så seg nu.

På tal om seg, jag känner mig också lite seg i kroppen! jag började med en kickstart med naturdiet idag, som jag tänkte gå på i ca 10 dagar. Jag får se hur jag kommer lyckas med det. :P hehe.

Ajja.. Uppdaterar säkert mer sen. 

Sega söndag

Söndag! Alltid lite segt med söndagar oavsätt vad man gör...

Igår var Chanel hos Mirelle, vilket gick jätte bra sa hon! Så det kändes skönt, då kunde vi slappna av lite mer. :)
Vi var hos fest hos Annelie. Det var väldigt trevligt med god mat och trevligt folk! (: Tack så mycket.

Nu sover Chanel middag här i soffan, för hon ville gå upp tidigare idag, redan vid halv åtta, men uch nej. Så vi lg kvar tills halv tio. :) Sen fick vi ta och stiga upp.! 

Nej nu ska jag fortsätta titta på sommarkrysset, vilket jag inte kunde se i går :)
Ha en mysig söndag!

Lördag igen? :P

Lördag igen ja! Det var ju lördag igår???? :P :D

Idag har det varit full sväng ;)   Vi tog oss en mysig promenad till willys och handlade lite, så vi slipper göra det i morgon. (: Chanel har varit på buushumör hela dagen, men nu tog hon sig en liten tupplur. (: Man får hoppas att hon är på ett glatt humör när hon vaknar. :D Lite synd om Mielle ska ha en gnällig unge, (;

Ja, om 2,5 timme ska Chanel åka iväg från oss! IHH! Jag blir så nervös, tänkt om hon skulle få för sig att vara den jobbigaste ungen i hela världen bara för att inte mamma är med henne?! Men det ska gå bra!!! :D De kommer få det så roligt. :)
Vi ska på 20 års fest ikväll, så det så! Och vi kommer också att ha det roligt får vi hoppas. :)

Nu ska jag små fixa mig lite (:    He svejs! ha en trevlig lördag!  








Fredag den 13

Då vart man hemma igen ja! Eller ja, vi har varit hemma en timme nu ca. :P
Chanel sitter såklart uppe tillsammans med oss, för inte vill hon gå och sova själv! Hon ska vara med överallt. ;) Inte missa något inte!

Innan idag hade vi tid hos fotografen. :) Det gick jätte bra! Älskade Athena fick också vara med såklart i vår familjebild. <3<3  Hoppas bilderna blir bra!
Ja, det var väl allt för idag. I morgon är det mycket som står på schemat!

Nu ska vi sätta igång en skräckfilm! Buh. :P Det är ju ändå fredagen den 13, fast nej nu blev klockan 00:01. :Phaha


Världens finaste!

Klockan är halv ett, och Chanel är inne på sin första tupplur. (:
Hon ska vara pigg och glad till klockan halv tre, då ska vi nämligen till fotografen och fota henne!
Efer det ska vi ta oss en tur till Chanels farmor.


Igår kväll hade man nästan kalla kårar! haha! Jag hatar ingenting annat mer än när det åskar och blixtrar! Uch säger jag bara! Vilken tur att Chanel kunde somna fast det lät så högt. Hon var en sådan ledsen bebis igår kväll! Mitt älskade barn! 

Nej, nu ska vi göra oss klara inför fotograferingen. Hon ska ju bli världesn finaste! <3 Inte nog med att hon redan är det. :D



 

Torsdag förmiddag

Nu är det dags för en tupplur för Chanel. Hon ligger i sin vagn och tittar på "i drömmarnas trädgård". (:
När hon somnar ska jag passa på att gå ner till tvättstugan och tvätta lite!

Vi tog oss en promenad i morse och gjorde lite ärenden. Det är alltid en bra start på en bra dag! Nu kommer snart pappa André hem, och kan hjälpa mig att tvätta, jag avskyr det!

Jag återkommer!  


kvällslugn

Ikväll har det varig tufft! André jobba kväll, så vi har varit ensam hemma! Chanel har inte varit på sitt bästa humör. Det är inte alls roligt, det skär i en när man märker att man inte kan få henne glad igen! Att ingenting fungerar. Man känner sig så oduglig! Men min lilla älskling var himla trött, men hade ingen ro i sig. Till slut slocknade hon efter en flaska välling.
Så nu har jag en alldeles tyst stund för mig själv och datorn. Det kan ju behövas ibland, efter hela dagar med skoj, bus och äventyr! Och varje kväll är man så förtjänad till att ha det så lugnt och skönt som det bara går, för att sedan få sova i den alldeles mjuka sängen tillsammans med sin älskade sambo!
Ja, kvällarna är allt härliga.

Vi får se vad morgondagen har at bjuda på. (: Då är vi pigga och glada igen! God natt!



Hej igen!

Jaha, då blir det ett inlägg idag! Det var verkligen ett tag sedan jag skrev sist, men jag tappade lusten! Jag hade helt enkelt ingenting att skriva om! Det har jag i och för sig inte nu heller, men det händer lite mer nu än innan. Jag får se hur länge jag skriver denna gången, tappar kanske lusten direkt.

Chanel har blivit en riktig liten busunge om jag får säga det själv. Hon ska vara med hela tiden, hon missar ingenting! Hon har lärt sig en el sedan sist!
Hon var ju ganska sen med att rulla runt, men nu sitter det! Det lärde hon sig när hon var ca fem & en halv månad! Ja, bättre sent än aldrig. BVC sa ju att det handlar om barnets storlek, och det är ju sant. Chanel är kanske lite större än andra barn, men hon är världens sötaste i alla fall!
Hon har även börjat med massa olika ljud. Det låter nästan som hon säger "pappa" men det blir "dada". (: Hur sött som helst. Ja, och sitter gör hon själv också, det var hon ändå rätt tidig med, och hon kravlar runt runt på golvet. Snart lär hos sig säkert att krypa!
Tiden går så otroligt fort. Hon är snart sju månader, det är inte klokt. Min stora tös!


På lördag ska vi lämna bort henne för allra första gången. Den äran kommer Min syster Mirelle att få. Men hon kommer hem till natten, jag vågar inte lämna henne över natten ännu. Hon äter ju fortfarande från mig om nätterna. :)

Ja, detta var vad jag hade som en liten uppdatering. (:

På återseende!


RSS 2.0
. -

FÖRSTA TANDEN

Kan börja med att skriva att Chanel har börjat få upp sin första tand! Det första jag gör VARJE morgon är att känna i henne mun om det har ploppat upp någonting, och idag hade det ju det! :D

Hela familjen kom precis hem från en trevlig promenad. Då gjorde vi också två flugor i en smäll med att handla också. Det är ju lika bra! Så vi handade Chanels allra första tandborste.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och ha en riktig myslördag! Vi ska baka äppelpaj och äta god mat!

Och så nu sitter jag och är väldigt fundersam... Jag fick huvudvärk när vi var på väg hem.. Och det började bli gråttväder? Jag får jämt huvudvärk när det åskar och blixtrar ute! Det måste ju vara något med strålningarna eller något. Det är ändå ganska skumt tycker jag.

hanel sover fortfarande i vagnen, hon somnade SITTANDES helt upp, så hela hon hänge fram och på sidan. Såg lite roligt ut, min lilla tös! :P

Ha en mysig lördag!

:)




En mysbild från i morse, med myskläder och allt! För idag är det en mysdag, med dåigt väder och eventuellt bra filmer. :D hhiihi..  Det är kallt här inne också, så vi ska mysa ner oss i filten nu!

tisdag

En ny dag, tisdag!

Igår var Chanel nog den ledsnaste ungen i världen kändes det som! :( Hon var så ledsen, och ingenting dög för henne inte. Jag tror att hon hade ont i magen, för senare på eftermiddagen lättade det på trycket och hon blev normal igen!

Idag ska vi besöka farmor, som alla andra tisdagar! Vi var ite där förra tisdagen, så det var länge sedan nu. :)  Sedan står det träning på schemat, som jag nu har gjort varje vardag! :) Riktigt skönt. Detta ska jag lyckas med!
Vi fick se bilderna vi tog i fredags igårkväll också. :) Nja, jag tyckte inte de var så himla bra, de kunde ha blivit bättre. Chanel var inte heller den gladaste. Vi var tvungna att väcka henne när vi var framme inne hos fotografen för hon hade somnat för sin vila, så då blev hon inte så glad för hon hann knappt sova! :( Det var lite synd faktiskt. Men någon bra bild ska där nog finnas..
Nu ska jag inte sitta här med. :)   

Helgbilder


22 aug

Sista dagen ute på landet idag, och ska snart in till stan igen där vi hör hemma. :)
Det har varit en lugn dag idag också, mys framför tv:n mest! Mirelle kom hit runt halv-ett tiden också.
Nu ligger hon och Chanel och hundarna i tvrummet på GOLVET och sover. :P Så jag passar på att softa vid datorn lite! När vi kommer hem till älsklingen, ska vi eventuellt till antikrundan som hålls i surbrunnsparken. :) Kan vara kul att titta lite bara! Mer har jag nog inte på lagret. Ikväll blir det nog ett bildinlägg från helgen så. :)

Röglahelg

Sitter ute i Rögla, har hyfsat tråkigt bara!
jag åkte hit igår redan. Har inte gjort allt för mycket faktiskt. Idag känns det mer som en tråksöndag??
Passar huset och tar hand om hundarna, för mina föräldrar är inte hemma i helgen! Någon måste ju göra det!
Mirelle kommer snart iaf, WIHO! Slippa vara själv iaf! Vi ska baka pizza och mumsa i oss det ikväll. (: Det kan iaf bli lyckat. Chanel vilar för tillfället. Hon verkar också bli trött av allt tråk. :P Jajja..

sju månader

Weeej:P Idag, eller inatt rättare sagt blev Chanel SJU MÅNADER! <3 Min älskade flicka blir bara så stor. <3
Och inte nog med det, så ska vi fotograferas idag också (: Och idag är hon glad jämfört med förra fredagen. Hon var ju lite småkrasslig då. Så det blir nog bättre bilder idag! :)
Nej, nu måste vi fixa oss och lite så.. Sen ska vi åka till rögla. Där ska vi bli heeela helgen. (: Ska bli roligt.

Torsdag förmiddag

Kom nyss hem från gymmet, tredje dagen i rad nu ja. (: Känns riktigt skönt!
Haha, Chanel slocknade precis brevid mig i soffan, kände bara att något föll på mig, och vips så somnade hon. :P Sööötunge! Idag står det tvättning på schemat?? Vad mer??
Ja, vi får se..



Onsdag

Just det ja, fotografen ringde i m¨åndags till oss och berättade att det inte blev några bilder, (vi fotograferades i fredags). För han hade haft fel inställning i hans kamera. Så vi ska dit igen nu på fredag samma tid! Lite surt, men jajja..

Så jag tog några "wannabe" bilder på Chanel nu i morse här på golvet. haha. :P

Jag är inne på min tredje dag med naturdiet, och än sålänge så går det hur bra som helst! Ett kilo har försvunnit..

Chanel börjar bli allt mer friskt, det märks så tydligt. Hon är mer glad och pigg nu! :) Mycket roligare. <3<3




tisdagsmys

Då har man precis varit på gymmet också. (: Känns alltid bra efteråt. :D

Inatt var det ingen vanlig natt för oss. Chanel vaknade heela tiden nästan. Lilla gumman. Inte förrän halv åtta på morgonen kom jag på att hon kan få en alvedon (har inte kunnat ta tempen, hittar inte den). Och ja, det hjälpte, hon blev lugn och kunde sova! Hon sov fram tills halv tio. :) Sen somnade hon om igen runt tolv.
Vi har tagit det lugnt idag och bara myst! Lugnt ska man ju ta det när man är sjuk. :)

Nej, nu ska jag mysa med chanel till tv:n. :)  

måndagskväll

Dagen har varit helt okej, en lite för mycket gnällig Chanel, men annars har det varit lugnt! Vi har tagis oss en skön kvällspromenad. :)

Igår hade vi en rikgit myskväll med feeetomat! :D Vi beställde good izza och efter det så friterade vi alldeles egna chips som blev jättttee gooda! :D Bara för bantingen startade idag, så fick ju överdriva sista kvällen. ;) hihi. MUMS! Saknar det redan. :P Men detg ska jag klara av minsann! :D




Sjuka älskling

Nu förstår jag varför Chanel har varit hängig, gnällig och svårkontaktad nu i några dagar. Idag började näsan att rinna, och den rinner konstant hela tiden och blir täppt. Då har förkylningen varit och smygt i några dagar. uch, stackars lilla flicka. <3 Det är ju altid roligt att vara sjuk.

Idag har hon redan hunnit ta två stycken tupplurar! Det behövs ju vila för att bli frisk och orka. Kroppen är ju så seg nu.

På tal om seg, jag känner mig också lite seg i kroppen! jag började med en kickstart med naturdiet idag, som jag tänkte gå på i ca 10 dagar. Jag får se hur jag kommer lyckas med det. :P hehe.

Ajja.. Uppdaterar säkert mer sen. 

Sega söndag

Söndag! Alltid lite segt med söndagar oavsätt vad man gör...

Igår var Chanel hos Mirelle, vilket gick jätte bra sa hon! Så det kändes skönt, då kunde vi slappna av lite mer. :)
Vi var hos fest hos Annelie. Det var väldigt trevligt med god mat och trevligt folk! (: Tack så mycket.

Nu sover Chanel middag här i soffan, för hon ville gå upp tidigare idag, redan vid halv åtta, men uch nej. Så vi lg kvar tills halv tio. :) Sen fick vi ta och stiga upp.! 

Nej nu ska jag fortsätta titta på sommarkrysset, vilket jag inte kunde se i går :)
Ha en mysig söndag!

Lördag igen? :P

Lördag igen ja! Det var ju lördag igår???? :P :D

Idag har det varit full sväng ;)   Vi tog oss en mysig promenad till willys och handlade lite, så vi slipper göra det i morgon. (: Chanel har varit på buushumör hela dagen, men nu tog hon sig en liten tupplur. (: Man får hoppas att hon är på ett glatt humör när hon vaknar. :D Lite synd om Mielle ska ha en gnällig unge, (;

Ja, om 2,5 timme ska Chanel åka iväg från oss! IHH! Jag blir så nervös, tänkt om hon skulle få för sig att vara den jobbigaste ungen i hela världen bara för att inte mamma är med henne?! Men det ska gå bra!!! :D De kommer få det så roligt. :)
Vi ska på 20 års fest ikväll, så det så! Och vi kommer också att ha det roligt får vi hoppas. :)

Nu ska jag små fixa mig lite (:    He svejs! ha en trevlig lördag!  








Fredag den 13

Då vart man hemma igen ja! Eller ja, vi har varit hemma en timme nu ca. :P
Chanel sitter såklart uppe tillsammans med oss, för inte vill hon gå och sova själv! Hon ska vara med överallt. ;) Inte missa något inte!

Innan idag hade vi tid hos fotografen. :) Det gick jätte bra! Älskade Athena fick också vara med såklart i vår familjebild. <3<3  Hoppas bilderna blir bra!
Ja, det var väl allt för idag. I morgon är det mycket som står på schemat!

Nu ska vi sätta igång en skräckfilm! Buh. :P Det är ju ändå fredagen den 13, fast nej nu blev klockan 00:01. :Phaha


Världens finaste!

Klockan är halv ett, och Chanel är inne på sin första tupplur. (:
Hon ska vara pigg och glad till klockan halv tre, då ska vi nämligen till fotografen och fota henne!
Efer det ska vi ta oss en tur till Chanels farmor.


Igår kväll hade man nästan kalla kårar! haha! Jag hatar ingenting annat mer än när det åskar och blixtrar! Uch säger jag bara! Vilken tur att Chanel kunde somna fast det lät så högt. Hon var en sådan ledsen bebis igår kväll! Mitt älskade barn! 

Nej, nu ska vi göra oss klara inför fotograferingen. Hon ska ju bli världesn finaste! <3 Inte nog med att hon redan är det. :D



 

Torsdag förmiddag

Nu är det dags för en tupplur för Chanel. Hon ligger i sin vagn och tittar på "i drömmarnas trädgård". (:
När hon somnar ska jag passa på att gå ner till tvättstugan och tvätta lite!

Vi tog oss en promenad i morse och gjorde lite ärenden. Det är alltid en bra start på en bra dag! Nu kommer snart pappa André hem, och kan hjälpa mig att tvätta, jag avskyr det!

Jag återkommer!  


kvällslugn

Ikväll har det varig tufft! André jobba kväll, så vi har varit ensam hemma! Chanel har inte varit på sitt bästa humör. Det är inte alls roligt, det skär i en när man märker att man inte kan få henne glad igen! Att ingenting fungerar. Man känner sig så oduglig! Men min lilla älskling var himla trött, men hade ingen ro i sig. Till slut slocknade hon efter en flaska välling.
Så nu har jag en alldeles tyst stund för mig själv och datorn. Det kan ju behövas ibland, efter hela dagar med skoj, bus och äventyr! Och varje kväll är man så förtjänad till att ha det så lugnt och skönt som det bara går, för att sedan få sova i den alldeles mjuka sängen tillsammans med sin älskade sambo!
Ja, kvällarna är allt härliga.

Vi får se vad morgondagen har at bjuda på. (: Då är vi pigga och glada igen! God natt!



Hej igen!

Jaha, då blir det ett inlägg idag! Det var verkligen ett tag sedan jag skrev sist, men jag tappade lusten! Jag hade helt enkelt ingenting att skriva om! Det har jag i och för sig inte nu heller, men det händer lite mer nu än innan. Jag får se hur länge jag skriver denna gången, tappar kanske lusten direkt.

Chanel har blivit en riktig liten busunge om jag får säga det själv. Hon ska vara med hela tiden, hon missar ingenting! Hon har lärt sig en el sedan sist!
Hon var ju ganska sen med att rulla runt, men nu sitter det! Det lärde hon sig när hon var ca fem & en halv månad! Ja, bättre sent än aldrig. BVC sa ju att det handlar om barnets storlek, och det är ju sant. Chanel är kanske lite större än andra barn, men hon är världens sötaste i alla fall!
Hon har även börjat med massa olika ljud. Det låter nästan som hon säger "pappa" men det blir "dada". (: Hur sött som helst. Ja, och sitter gör hon själv också, det var hon ändå rätt tidig med, och hon kravlar runt runt på golvet. Snart lär hos sig säkert att krypa!
Tiden går så otroligt fort. Hon är snart sju månader, det är inte klokt. Min stora tös!


På lördag ska vi lämna bort henne för allra första gången. Den äran kommer Min syster Mirelle att få. Men hon kommer hem till natten, jag vågar inte lämna henne över natten ännu. Hon äter ju fortfarande från mig om nätterna. :)

Ja, detta var vad jag hade som en liten uppdatering. (:

På återseende!


RSS 2.0
. -

FÖRSTA TANDEN

Kan börja med att skriva att Chanel har börjat få upp sin första tand! Det första jag gör VARJE morgon är att känna i henne mun om det har ploppat upp någonting, och idag hade det ju det! :D

Hela familjen kom precis hem från en trevlig promenad. Då gjorde vi också två flugor i en smäll med att handla också. Det är ju lika bra! Så vi handade Chanels allra första tandborste.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och ha en riktig myslördag! Vi ska baka äppelpaj och äta god mat!

Och så nu sitter jag och är väldigt fundersam... Jag fick huvudvärk när vi var på väg hem.. Och det började bli gråttväder? Jag får jämt huvudvärk när det åskar och blixtrar ute! Det måste ju vara något med strålningarna eller något. Det är ändå ganska skumt tycker jag.

hanel sover fortfarande i vagnen, hon somnade SITTANDES helt upp, så hela hon hänge fram och på sidan. Såg lite roligt ut, min lilla tös! :P

Ha en mysig lördag!

:)




En mysbild från i morse, med myskläder och allt! För idag är det en mysdag, med dåigt väder och eventuellt bra filmer. :D hhiihi..  Det är kallt här inne också, så vi ska mysa ner oss i filten nu!

tisdag

En ny dag, tisdag!

Igår var Chanel nog den ledsnaste ungen i världen kändes det som! :( Hon var så ledsen, och ingenting dög för henne inte. Jag tror att hon hade ont i magen, för senare på eftermiddagen lättade det på trycket och hon blev normal igen!

Idag ska vi besöka farmor, som alla andra tisdagar! Vi var ite där förra tisdagen, så det var länge sedan nu. :)  Sedan står det träning på schemat, som jag nu har gjort varje vardag! :) Riktigt skönt. Detta ska jag lyckas med!
Vi fick se bilderna vi tog i fredags igårkväll också. :) Nja, jag tyckte inte de var så himla bra, de kunde ha blivit bättre. Chanel var inte heller den gladaste. Vi var tvungna att väcka henne när vi var framme inne hos fotografen för hon hade somnat för sin vila, så då blev hon inte så glad för hon hann knappt sova! :( Det var lite synd faktiskt. Men någon bra bild ska där nog finnas..
Nu ska jag inte sitta här med. :)   

Helgbilder


22 aug

Sista dagen ute på landet idag, och ska snart in till stan igen där vi hör hemma. :)
Det har varit en lugn dag idag också, mys framför tv:n mest! Mirelle kom hit runt halv-ett tiden också.
Nu ligger hon och Chanel och hundarna i tvrummet på GOLVET och sover. :P Så jag passar på att softa vid datorn lite! När vi kommer hem till älsklingen, ska vi eventuellt till antikrundan som hålls i surbrunnsparken. :) Kan vara kul att titta lite bara! Mer har jag nog inte på lagret. Ikväll blir det nog ett bildinlägg från helgen så. :)

Röglahelg

Sitter ute i Rögla, har hyfsat tråkigt bara!
jag åkte hit igår redan. Har inte gjort allt för mycket faktiskt. Idag känns det mer som en tråksöndag??
Passar huset och tar hand om hundarna, för mina föräldrar är inte hemma i helgen! Någon måste ju göra det!
Mirelle kommer snart iaf, WIHO! Slippa vara själv iaf! Vi ska baka pizza och mumsa i oss det ikväll. (: Det kan iaf bli lyckat. Chanel vilar för tillfället. Hon verkar också bli trött av allt tråk. :P Jajja..

sju månader

Weeej:P Idag, eller inatt rättare sagt blev Chanel SJU MÅNADER! <3 Min älskade flicka blir bara så stor. <3
Och inte nog med det, så ska vi fotograferas idag också (: Och idag är hon glad jämfört med förra fredagen. Hon var ju lite småkrasslig då. Så det blir nog bättre bilder idag! :)
Nej, nu måste vi fixa oss och lite så.. Sen ska vi åka till rögla. Där ska vi bli heeela helgen. (: Ska bli roligt.

Torsdag förmiddag

Kom nyss hem från gymmet, tredje dagen i rad nu ja. (: Känns riktigt skönt!
Haha, Chanel slocknade precis brevid mig i soffan, kände bara att något föll på mig, och vips så somnade hon. :P Sööötunge! Idag står det tvättning på schemat?? Vad mer??
Ja, vi får se..



Onsdag

Just det ja, fotografen ringde i m¨åndags till oss och berättade att det inte blev några bilder, (vi fotograferades i fredags). För han hade haft fel inställning i hans kamera. Så vi ska dit igen nu på fredag samma tid! Lite surt, men jajja..

Så jag tog några "wannabe" bilder på Chanel nu i morse här på golvet. haha. :P

Jag är inne på min tredje dag med naturdiet, och än sålänge så går det hur bra som helst! Ett kilo har försvunnit..

Chanel börjar bli allt mer friskt, det märks så tydligt. Hon är mer glad och pigg nu! :) Mycket roligare. <3<3




tisdagsmys

Då har man precis varit på gymmet också. (: Känns alltid bra efteråt. :D

Inatt var det ingen vanlig natt för oss. Chanel vaknade heela tiden nästan. Lilla gumman. Inte förrän halv åtta på morgonen kom jag på att hon kan få en alvedon (har inte kunnat ta tempen, hittar inte den). Och ja, det hjälpte, hon blev lugn och kunde sova! Hon sov fram tills halv tio. :) Sen somnade hon om igen runt tolv.
Vi har tagit det lugnt idag och bara myst! Lugnt ska man ju ta det när man är sjuk. :)

Nej, nu ska jag mysa med chanel till tv:n. :)  

måndagskväll

Dagen har varit helt okej, en lite för mycket gnällig Chanel, men annars har det varit lugnt! Vi har tagis oss en skön kvällspromenad. :)

Igår hade vi en rikgit myskväll med feeetomat! :D Vi beställde good izza och efter det så friterade vi alldeles egna chips som blev jättttee gooda! :D Bara för bantingen startade idag, så fick ju överdriva sista kvällen. ;) hihi. MUMS! Saknar det redan. :P Men detg ska jag klara av minsann! :D




Sjuka älskling

Nu förstår jag varför Chanel har varit hängig, gnällig och svårkontaktad nu i några dagar. Idag började näsan att rinna, och den rinner konstant hela tiden och blir täppt. Då har förkylningen varit och smygt i några dagar. uch, stackars lilla flicka. <3 Det är ju altid roligt att vara sjuk.

Idag har hon redan hunnit ta två stycken tupplurar! Det behövs ju vila för att bli frisk och orka. Kroppen är ju så seg nu.

På tal om seg, jag känner mig också lite seg i kroppen! jag började med en kickstart med naturdiet idag, som jag tänkte gå på i ca 10 dagar. Jag får se hur jag kommer lyckas med det. :P hehe.

Ajja.. Uppdaterar säkert mer sen. 

Sega söndag

Söndag! Alltid lite segt med söndagar oavsätt vad man gör...

Igår var Chanel hos Mirelle, vilket gick jätte bra sa hon! Så det kändes skönt, då kunde vi slappna av lite mer. :)
Vi var hos fest hos Annelie. Det var väldigt trevligt med god mat och trevligt folk! (: Tack så mycket.

Nu sover Chanel middag här i soffan, för hon ville gå upp tidigare idag, redan vid halv åtta, men uch nej. Så vi lg kvar tills halv tio. :) Sen fick vi ta och stiga upp.! 

Nej nu ska jag fortsätta titta på sommarkrysset, vilket jag inte kunde se i går :)
Ha en mysig söndag!

Lördag igen? :P

Lördag igen ja! Det var ju lördag igår???? :P :D

Idag har det varit full sväng ;)   Vi tog oss en mysig promenad till willys och handlade lite, så vi slipper göra det i morgon. (: Chanel har varit på buushumör hela dagen, men nu tog hon sig en liten tupplur. (: Man får hoppas att hon är på ett glatt humör när hon vaknar. :D Lite synd om Mielle ska ha en gnällig unge, (;

Ja, om 2,5 timme ska Chanel åka iväg från oss! IHH! Jag blir så nervös, tänkt om hon skulle få för sig att vara den jobbigaste ungen i hela världen bara för att inte mamma är med henne?! Men det ska gå bra!!! :D De kommer få det så roligt. :)
Vi ska på 20 års fest ikväll, så det så! Och vi kommer också att ha det roligt får vi hoppas. :)

Nu ska jag små fixa mig lite (:    He svejs! ha en trevlig lördag!  








Fredag den 13

Då vart man hemma igen ja! Eller ja, vi har varit hemma en timme nu ca. :P
Chanel sitter såklart uppe tillsammans med oss, för inte vill hon gå och sova själv! Hon ska vara med överallt. ;) Inte missa något inte!

Innan idag hade vi tid hos fotografen. :) Det gick jätte bra! Älskade Athena fick också vara med såklart i vår familjebild. <3<3  Hoppas bilderna blir bra!
Ja, det var väl allt för idag. I morgon är det mycket som står på schemat!

Nu ska vi sätta igång en skräckfilm! Buh. :P Det är ju ändå fredagen den 13, fast nej nu blev klockan 00:01. :Phaha


Världens finaste!

Klockan är halv ett, och Chanel är inne på sin första tupplur. (:
Hon ska vara pigg och glad till klockan halv tre, då ska vi nämligen till fotografen och fota henne!
Efer det ska vi ta oss en tur till Chanels farmor.


Igår kväll hade man nästan kalla kårar! haha! Jag hatar ingenting annat mer än när det åskar och blixtrar! Uch säger jag bara! Vilken tur att Chanel kunde somna fast det lät så högt. Hon var en sådan ledsen bebis igår kväll! Mitt älskade barn! 

Nej, nu ska vi göra oss klara inför fotograferingen. Hon ska ju bli världesn finaste! <3 Inte nog med att hon redan är det. :D



 

Torsdag förmiddag

Nu är det dags för en tupplur för Chanel. Hon ligger i sin vagn och tittar på "i drömmarnas trädgård". (:
När hon somnar ska jag passa på att gå ner till tvättstugan och tvätta lite!

Vi tog oss en promenad i morse och gjorde lite ärenden. Det är alltid en bra start på en bra dag! Nu kommer snart pappa André hem, och kan hjälpa mig att tvätta, jag avskyr det!

Jag återkommer!  


kvällslugn

Ikväll har det varig tufft! André jobba kväll, så vi har varit ensam hemma! Chanel har inte varit på sitt bästa humör. Det är inte alls roligt, det skär i en när man märker att man inte kan få henne glad igen! Att ingenting fungerar. Man känner sig så oduglig! Men min lilla älskling var himla trött, men hade ingen ro i sig. Till slut slocknade hon efter en flaska välling.
Så nu har jag en alldeles tyst stund för mig själv och datorn. Det kan ju behövas ibland, efter hela dagar med skoj, bus och äventyr! Och varje kväll är man så förtjänad till att ha det så lugnt och skönt som det bara går, för att sedan få sova i den alldeles mjuka sängen tillsammans med sin älskade sambo!
Ja, kvällarna är allt härliga.

Vi får se vad morgondagen har at bjuda på. (: Då är vi pigga och glada igen! God natt!



Hej igen!

Jaha, då blir det ett inlägg idag! Det var verkligen ett tag sedan jag skrev sist, men jag tappade lusten! Jag hade helt enkelt ingenting att skriva om! Det har jag i och för sig inte nu heller, men det händer lite mer nu än innan. Jag får se hur länge jag skriver denna gången, tappar kanske lusten direkt.

Chanel har blivit en riktig liten busunge om jag får säga det själv. Hon ska vara med hela tiden, hon missar ingenting! Hon har lärt sig en el sedan sist!
Hon var ju ganska sen med att rulla runt, men nu sitter det! Det lärde hon sig när hon var ca fem & en halv månad! Ja, bättre sent än aldrig. BVC sa ju att det handlar om barnets storlek, och det är ju sant. Chanel är kanske lite större än andra barn, men hon är världens sötaste i alla fall!
Hon har även börjat med massa olika ljud. Det låter nästan som hon säger "pappa" men det blir "dada". (: Hur sött som helst. Ja, och sitter gör hon själv också, det var hon ändå rätt tidig med, och hon kravlar runt runt på golvet. Snart lär hos sig säkert att krypa!
Tiden går så otroligt fort. Hon är snart sju månader, det är inte klokt. Min stora tös!


På lördag ska vi lämna bort henne för allra första gången. Den äran kommer Min syster Mirelle att få. Men hon kommer hem till natten, jag vågar inte lämna henne över natten ännu. Hon äter ju fortfarande från mig om nätterna. :)

Ja, detta var vad jag hade som en liten uppdatering. (:

På återseende!


RSS 2.0