Klipptid. ;)

I morse kände jag verkligen att jag inte har sovit något bra de senaste dagarna! Jag kände mig verkligen som en döende! Men här kan man ju inte igga i sängen och slappa, lilla älskade Chanel ska ju inte behöva ligga där och tråka, fast än hon älskar sin mobil ovanför sig och alltid ligger och skrattar när hon tittar på den. Det är alltid lika underbart att vakna till, när man hör hennes små mjuka skratt! Då vill man bara inte somna om inte! Det är hon som gör att jag kliver upp på mornarna!! <3 <3

Snart får vi besök av Sandra. Hon har beställt en klippning hos mig. ;) Får se hur det kommer att gå, om hon blir nöjd. ;) Nej, nu knacka det på dörren. Måste kila. ;D


UM

Känner mig helst slut i huvudet!

Helgen har varit bra! I lördags åkte vi till malmö, till jägersro och tittade på v75 travet.
I söndags, (igår) hade vi en mysdag, med massa film. :)

Idag var jag på UM. :) Vi var bara tre mammor idag? det brukar vara runt tio stycken. :P
Efteråt gick jag och en av mammorna och fika och snacka lite.
När jag och Chanel kom hem igen, städa jag. "/ Det behövdes..
Nu passar jag systerdottern en stund. :)

Ikväll är det saltön minsann. :) = blir en trevlig kväll. :D

I morgon blir det babymassage och en promenad med Tirsa och ett besök hos farmor + att jag fyller 19 år. :)

Ha en bra dag!

^^

God förmiddag..
Sitter förtillfället barnvakt åt min systerdotter, Julia. :) Vi sitter och ritar och skriver lite. :)

 

Lilla Chanel ligger så gulligt och sover (som vanligt) <3

Vet ej vad som händer idag, är inte riktigt bestämt ännu. :)


Ingen solsida. :(

Nehepp?? Ingen solsida idag inte?!  Jag som satt heeeela kvällen och vänta på det! :'( Nu blev inte denna fredag som jag tänkt mig,.. Men ja, vi har iaf ätit tacos ikväll och sett en film. Så det får jag vara nöjd med. :) Vi som skulle äta chips till det. men ja, får ta det en annan dag.

Vad bjuder denna helgen på ?

Har själv ingenting planerat, jag tar varje dag som den kommer!

Funderar på att gå och lägga mig, tillsammans med chanel. :)


God natt!

Fredagsglädje

Fredag är kommen! (: Denna vecka har gått väldigt fort??

Idag har jag tagit mig tid till att gå till stan med Chanel och Athena. :) Så varmt väder det är idag, så det var helt underbart! Jag gjorde några ärenden, äntligen är det gjort iaf!
Snart kommer älsklingen hem då ska vi antagligen promenera upp till willys:s och handla lite. (:
Det är ju fredag, det är alltså solsidan idag. :D Får man inte missa. <3
Chanel blir alltid så trött efter vi har varit ute och gått, så nu ligger hon brevid mig i babysittern och sover så sött. Jag som skulle bada henne. :P hihi.

Nej, nu ska jag skriva en inköpslista tills vi ska gå. :)
Här kommer lite bilder från i morse. ^^





Min ögonsten!



Det bästa som någonsin har hänt mig, är min lilla ögonsten till dotter! Kan inte önska mig något bättre! Hon är det absolut underbaraste barnet! Jag älskar henne något så fruktansvärt mycket. Kan titta på henne hela tiden utan att tröttna! Blir så lycklig av att se henne, att jag fäller en tår då och då. Det är så obeskrivligt vad mycket kärlek jag har till CHANEL! Ja är så lycklig!

Willy:s


Chanel fick detta fina kort av sin gammelfarmor igår! <3
                                                                    




Då var man hemma igen. Det blev aldrig någon promenad till stan inte, utan istället upp till willy:s för det behövdes. :)   Idag tog det bara 2,5 timme. :) Härligt väder, verkligen. Så jag tog det ändå lugnt, så vi hann vara ute lite mer. :) <3








Ikväll blir det tvtittande på Andra avenyn såklart. :PVet ej vad som mer händer, men nu ska jag iaf kela med chanel ett tag.  Ha det bäst!


Härliga Onsdag :D

Vi steg upp kvart över åtta i dag. :) Faktiskt skönt att gå upp lite tidigt ibland, när man orkar. :P
Älsklingen kom hem på frukost runt nio. (: Så vi hann äta frukost tillsammans.
Efter vår frukost somnade Chanel igen, så nu ligger hon här och sover minsann. :P Jag som tror att när hon vaknar för att stiga upp, ja då kommer hon vara vaken ett tag, men nej hon somnar ganska så fort igen. :P Men det gör ändå inget, det är ju bra att hon får upp mig på mornarna iaf. :) Annars hade jag gäääärna velat ligga i sängen fram mot middagstid! :D:D




 

 

 

 

Japp. Nu ska jag försöka få liv i Chanel, för vi ska ut och gå en sväng. det är härligt väder! :D:D Ska göra några ärenden när vi ändå är ute så. :) 
Ha en bra Onsdag!


Grönis

Jag kunde inte låta bli att fota en nyvaken Chanel. :)
Men hon är lika söt för det. <3
 





Värdelös

Känner mig inte tillräcklig som mamma! Det känns som att jag inte ger Chanel tillräckligt mycket kärlek, så mycket som hon behöver! Det känns som att jag gör fel hela tiden, att allting bara blir fel! Jag står inte ut med denna känslan, men en sådan klump i magen! Vad är det för fel jag gör?
Egentligen är det inte något jag gör fel, utan jag gör så gott jag kan, jag ger henne all min kärlek. Men att ändå känna att jag inte ger henne kärlek tar snart kol på mig!
Jag är med min underbara flicka 24 timmar om dygnet, om inte mer! Jag älskar henne över allt annat här på jorden, vad skulle jag göra utan henne?! Jag saknar henne när hon ligger i sin babysitter, fast den står precis brevid mig. Jag vill ha henne i min famn hela tiden. Men ibland behöver jag lite avbelastning, och det är bara när hon sover, och jag kan lägga ifrån mig henne i babysittern. Inte hamnar hon i någon annan famn inte! Det är i min famn eller ingens! Känner mig så elak när jag ska lägga ifrån mig henne, hon trivs så bra i mammas närhet, lukt och trygghet! Men hon hade trivts minst lika bra i pappas armar!
Nog om detta.. Jag älskar Chanel så oerhört mycket!!!

Jag och Mirelle var in om Åhlens innan idag, för hon skulle gå och köpa en present till mig, och jag fick välja "vilken färg". :)  Jag fick ett diskställ, ett svart. (: Ett sådant jag ville ha. Och jag behövde även ett sådant, det vi har här är så värdelöst. Det får inte plats någonting och allting bara ramlar ifrån det!!! Så skönt med ett nytt. Ja, jag fick den för att jag fyller ju år nästa vecka. :)

Har inte varit så rolig kväll, efter jag kom hem. Har inte känt mig ett dugg glad, och känner mig fortfarande inte glad. Jag känner mig så nere?? Jag vet inte varför.. Jag känner mig så ensam på något sätt. Kan jag inte få hjälp här hemma, älskling? Jag orkar inte ta hand om Chanel dygnet runt, när jag MÅSTE fixa allting här hemma också, diska, städa, plocka undan!!!

Vet inte vad som händer i morgon onsdag, men här behövs iaf städas!!!! Så får väl ägna mig åt det!

God natt!





Mirelle fasar!

Jag är världens bästa tuppmålare!


Sitter hemma hos farmor nu, har precis ätít farmor egna köttbullar. MUMSIGT!
Mirelle sitter och underhåller Chanel, medans jag tar mig tid att sitta vid hennes dator. ;)
Vi ska snart bege oss härifrån och ha följe hem till mig. ^^
Ikväll är det tid för "Dating in the dark". :P

Nej, nu måste ja ta Chanel, för hon kräkte på Mirelle, och Mirelle HATAR kräk. :P HAHAHA!


:)

Nu beger vi oss snart ut och möter Mirelle, vidare till stan och sedan hem till vår älskade farmor. :)
See you soon. ;)



Vackra tisdag!

Chanel har visst somnat igen, i babysittern fast det bara var en halvtimme sedan vi steg upp ur sängen. :P hihi. Så söt hon är! Vi ska snart ta en promenad bort till farmor. Jag ser att det är riktigt fint väder idag, så då får vi inte bara sitta här inne! Vi ska ha följde med Mirelle härifrån, det är ju inte lika roligt att promenera ensam inte..?

Nej, vi ska nog ta och göra oss i ordning så vi är klara tills hon kommer så hon slipper vänta som hon alltid får göra på oss. :D:D

Ha en trevlig tisdag!


Sötast i Världen!



Bara för att jag har världens sötaste dotter och att vi ska ut och ta en promenad i det fina vädret snart. :) <3


Två månader

Idag har jag märkt att Chanel har blivit otroligt stadig i sin kropp och nacke. Idag har jag kunnat bära henne med en arm, alltså att inte tänka på att stödja hennes huvud med andra armen. :)
Hon har även varit lite av tjurig bebis idag, men nu har jag lyckats få henne att sova här i min famn. Så mysigt!

I lördags blev hon TVÅ månader minsann! Tiden går så fort!! Det är nästan läskigt? Snart är tiden här då hon bara kryper iväg från mig och allt annat som kommer med tiden. Det gäller att ta vara på varje minut med henne!

Snart mina!

Beställda på; www.Nelly.com

 

 



Tiden, den går fort!

Tiden går väldigt fort när man har barn, har jag märkt.
Bara att förbereda, till Willy:s och tillbaka hem igen tog oss 2,5 timme. :P
Men saker måste ju göras, och hellre det än att vi bara sitter här hemma och tråkar..



 

 

Trevlig fredagskväll

Då har vi kommit till lördag. :) Vad som händer idag är ännu oklart, men jag antar att det är en lugn lördag med tv-tittande och kanske lite gottis på det. :)  

Igår kom Annelie och Jonathan på besök hem till oss. :) Det var väldans trevligt. Vi tjejer stod i köket och lagade mat medans grabbarna satt i soffan och drack öl?? Det låter lite.. Att det är så det ska vara?? Men men. :)
Vi lagade spagetthi & köttfärssås. Tog oss två timmat att göra, fattar egentligen inte varför ? :P HAHA! Men reslutatet blev godkänt.
Sedan satt vi i soffan och hade det trevligt. Vi snackade en massa och sjöng massa "lips". (: 
Ja, kvällen var trevlig. Mindre trevligt, andré decka-somna i soffan, så jag och Chanel fick sova själva i sängen. :P
Nej, nu ska jag springa ut med athena en sväng, tror även att det regnar. (: sköönt. ^^,

Trevlig fredagskväll

Då har vi kommit till lördag. :) Vad som händer idag är ännu oklart, men jag antar att det är en lugn lördag med tv-tittande och kanske lite gottis på det. :)  

Igår kom Annelie och Jonathan på besök hem till oss. :) Det var väldans trevligt. Vi tjejer stod i köket och lagade mat medans grabbarna satt i soffan och drack öl?? Det låter lite.. Att det är så det ska vara?? Men men. :)
Vi lagade spagetthi & köttfärssås. Tog oss två timmat att göra, fattar egentligen inte varför ? :P HAHA! Men reslutatet blev godkänt.
Sedan satt vi i soffan och hade det trevligt. Vi snackade en massa och sjöng massa "lips". (: 
Ja, kvällen var trevlig. Mindre trevligt, andré decka-somna i soffan, så jag och Chanel fick sova själva i sängen. :P
Nej, nu ska jag springa ut med athena en sväng, tror även att det regnar. (: sköönt. ^^,

BVC

Idag var vi en sväng om BVC, där sköterskan vägde och mätte lilla Chanel :) Idag vägde hon inte mindre än 6700 g och var 60 cm, och 38 runt huvudet. :) 
När vi var färdiga med det gick jag in och handlade lite på Hemköp, och hittade även ett och annat plagg på åhlens också. :)
När vi kom hem stod syrran och hennes dotter och väntade på oss. :) För jag skulle passa henne då :) Hon är här fortfarande just nu sitter hon på golvet och gungar Chanel. ^^
Ikväll får vi treligt besök iaf. (: Annelie och jonathan kommer hit, för lite middag och trevligt snack. :):)
Nu måste jag nog försöka städa lite här, innan de kommer. :)  

Ha en trevlig fredag. Glöm inte titta på solsidan, för det får inte jag missa. :D:D

Tjo! En aktiv dag!

Idag har det ändå varit fullt upp hela dagen.
Jag städade hela morgonen, skönt när det är färdigt och man kan göra annat ju. :)
Ja, jag och Chanel hann ta en liten tupplur tillsammans innan älsklingen kom hem!
Då började vi att baka, kärleksmums faktiskt. Och det gick hur bra som helst, blev iaf en ätbar kaka. (a)
Sedan var det bara till att sätta igång med maten, som skulle ta lite tid. Vi gjorde köttfärspaj. Ja, det tog oss 2 timmar att göra den+ 30 min i ugnen. :)  Men resultatet blev GOTT!
Och jag tycker Chanel har varit vaken väldigt mycket idag, hon har fått sitta hela dagen i bärelsen som jag haft på mig ( vilket jag känner i min rygg & axlar).
När vi hade ätit färdigt maten, så plockade jag undan, sedan så blev jag kvar i köket! Jag satte konstigt nog igång att storstäda där inne! Ja, det behövdes ju iaf! Jag skrubba spis, ugn, luckor, kyl/frys, kakelväggar, ja i princip allt som inns i ett kök. :) Nu är där glänsande och fint. ^^,
Chanel och André sover redan, har de gjort nu ett tag. Är väldigt sugen på att lägga mig där brevid de, men jag är inte trött.. ??
Imorgon ska vi till BVC, och se hur mkt min älskling har växt. <3 Hon väger alltid mer och mer, ganska mkt mer må jag säga . :P Men det är alltid bra!
Nej, nu måste jag in i duschen, sen ska jag lägga mig och hålla om min lilla älskade flicka. <3<3<3<33<3<3

God natt!

Älsklingen håller sin napp på plats (:


Bilder från helgen <3


Mjökstockning?!

God morgon! Här sitter jag klarvaken, sedan halv sex medans de andra sover så gott, eller ja, André ska snart sticka.. :)
I söndags kväll blev jag sjuk, kom bara helt plötsligt. Men jag fick antagligen mjölkstockning :S
Så igår låg jag och sov i sängen ända fram till sju på kvällen. :O Det gör fortfarande ont som fan!
Och inte bara i bröstet, utan jag fick feber, huvudvärk och öm i hela kroppen! Otroligt vad jag mådde dåligt igår! Kunde inte ens äta, så åt inte förrän runt nio på kvällen, men då blev det visst lite bättre.

Vi spenderade helgen hemma hos mina föräldrar ute i Rögla, fre-sön.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med Chanel. :D <3 Min älskade tös! Så får vi se vad dagen bjuder på.  


Kristianstad

God kvällen! Har nyss fått i oss lite kvällsmat, som bestod av schnitzel & pommes. (:

Denna dagen har bara försvunnit tycker jag.
Vi var ju i Kristianstad idag.
Pappa kom och hämtade oss klockan 13:00. Vi var framme 14:15.
Så hade vi tid hos ortopeden kl 15:00. 

Läkaren gjorde ett ultraljud på Chanels båda höfter = allting såg bra ut! = aldrig mer en skena på henne!

Vi åkte från Kristianstad runt fyra-tiden, och var hemma ca. halv sex.

Ja, där försvann ju den dagen för att ta sig upp dit och tillbaka..


I morgon ska vi hem till mina föräldrar och vara där hela helgen tänkte vi. Det är så skönt att vara där och bara koppla av (:

Nej, nu måst jag ut och rasta Athena!

"Hon stönar, grymtar piper & snarkar"

God kväll! Sitter i mörkret och skriver lite. Alla här har gått och lagt sig och snarkar för fullt. (: Själv är man inte så trött, så passar på att vara lite för mig själv.

Jag har haft ganska fullt upp de senaste dagarna tycker jag, så har varit så himla trött.

Idag har jag och Chanel varit på MVC, för en efterkontroll för mig. Tog blodvärde, urinprov, blodtryck & vikt. Allt såg bra ut, men vikten kunde dock ha varit bättre. Men jag stressar inte på mig den för tillfället. Och det ska fixas med preventivmedel, ett litet syskon till Chanel får vänta ett tag till iaf. (: Men vi båda är sugna på det igen, men vi lugnar oss för guds skull. :)

När det trevliga besöket var färdigt, träffade jag en trevlig vän som jag gick och fikade med. Helt plötsligt kom jag ihåg att jag ska sitta barnvakt om 15 minuter, så då blev det fart i en.
När jag kom hem var min syster och hennes dotter redan där.
Hon kom tillbaka igen efter ca en timme, då med sin pojkvän. Vi satt och fika och hade det allmänt trevligt, fram tills klockan närmade sig halv åtta.
En timme senare får jag ett samtal från en annan dam ur släkten (min farbrors fru). Hon stod visst utanför och ville komma och träfa Chanel. Hon fick en jätte söt klänning och en tjocktröja med dragkedja av henne. :D


Igår (tis), var det dags att besöka farmor. Vi blev kvar där fram tills klockan sju. Det är verkligen en tradition att vara hos farmor på tisdagar. "Ingen tisdag utan farmor".

I måndags var jag och Chanel på BVC, för läkarundersökning. Allting såg bra ut, men hon tyckte att hon kände en liten glidning i vänster höft, alltså den som skulle bli bra efter sex veckor med skena! Jag hoppas att det lilla inte ska göra att vi blir tvugna att sätta på henne en skena igen!!!!
Hon blev också vägd och mätt, (första gången hon mättes sedan förlossningen) 6550 g & 59 cm. jag trodde faktiskt att hon skulle vara över 60 cm. 
Just det, innan det var tid för BVC, så var jag på UM
Efter BVC-besöket träffade jag en vän och fikade med henne. :) 

Det är alltid roligt att ta en fika och snacka massa gojja med sina vänner!

 
I morgon ska vi åka till Kristianstads sjukhus, för att undersöka om hennes höft är bra! Och det hoppas jag verkligen att den är! Min supersnälla pappa ska köra oss dit. <3

Man kanske borde sova snart, så man är relativt pigg inför morgondagen.
Men det är absolut inte det enklaste att somna i sängen. Jag har då aldrig hört någon som snarkar så högt som André! Det är onormalt högt!
Det händer någon gång att Athena och André snarkar ikapp varandra! Det är sinnes! PLUS att Chanel inte sover tyst heller, hon håller på med massa ljud när hon sover, som att hon drömmer. Hon stönar, grymtar, piper och snarkar.. Och jag ligger minsann där och är tvungen att lyssna på alla de här ljuden, tills jag äntligen lyckas somna!

Jajja, nog med ointressant läsande!


                                                                               
                    

Badat (:

Idag har min lilla ängel badat. ^^, Efter det blev hon jätte trött, så nu ligger hon och sover hårt här brevid mig. :P


kortfattat

Dags att skriva lite känner jag. :)
Helgen är snart slut, en ny vecka väntas.
Lite kort om helgen bara.

I fredags var jag hos Annelie hela dagen, spelade, snackade & åt & så. (:
I går var jag typ sjuk, låg mest och vila.
Idag, ja idag ska vi bara ta det lugnt. (:

I morgon är det besök på bvc för en läkarkontroll för Chanel. :) Och innan det är det ti för unga mammor. :)


En nybadad liten flicka. ^^)

Så, nu har jag en liten stund för mig själv. (: Den utnyttjar jag såklart framför datorn minsann. ;)
Dagen började då på långgatan, med unga föräldrar. jag var ju såklart yngst (om alltid annars). Jag kände mig till och med ung för att vara där med de. :O Men jag vänjer mig. (:
När vi kom hem gick vi ut direkt och tog en lång promenad med Athena, vilket hon tyckte väldigt mycket om. <3 Jag hinner inte med henne lika mycket som innan, vilket är så himla synd. Jag har dåligt samvete varje dag över henne. :( Men jag försöker ta mig tid till henne!
När vi kom hem igen tappade jag upp ett bad för Chanel, och det älskade hon minsann. <3 Nu när hon har vant sig att sprattla med armar och ben utan skenan, hehe då tyckte hon det var roligare i badet att plaska i vattnet. :D Nu är hon en ren liten tös, som sover som en stock minsann. :P konstigt, hon har liksom bara varit vaken då en stund när vi steg upp runt sex, sedan när vi kom hem för att äta och bada. :P Annars har hon sovit konstant hela tiden. När hon väl sover går det verkligen inteatt få liv i henne. :P För när hon sovr, ja då SOVER hon. :P
Älsklingen kommer snart hem. Nu har man även någon att längta efter om dagarna, och längta tills han kommer hem. (: Det är mysigt.

tidig morgon. :)

Det blev en tidig morgon idag. :) Men det var faktikt skönt att gå upp klockan sex. (:
Chanel har somnat nu för en liten stund sedan, så jag hinner fixa mig i ordning i fred.
Ska bege mig ner mot unga föräldrar runt nio-tiden. Man kan ju alltid gå dit och se vad det är för något. Det skadar ju aldrig. :)

Igår blev det en heldag hemma hos min syster Emilia. Hon hjälpte mig att tvätta ALL min tvätt. <3 Tack så hemskt mkt!  För jag hade tvätttid i måndags, men när vi gick ner så hade någon snott den tiden i stället och höll på att tvätta och hade sig, så det blev inget för oss då. Så snällt av Emilia att ställa upp. <3

Ja, annars händer det nog inte så mkt mer. :)

Hörs.


Ja, just det. :P Igår kväll tog vi av Chanel skenan, (egentligen ska den av idag eller på måndag) hihi. :d Kunde inte hålla oss. :P Så idag var det FÖSTA gången jag bytte blöja och klädde p henne utan en skena. :D Vilken skillnad, och det är ju ganska konstigt att bära upp henne, ryggen är ju inte stabil nu ju. :P Men jag lär mig. ;)  Gud vilken lättnad ändå. :P :DD:D:D


Farmor

Dags att uppdatera här nu känner jag. :)

Idag har dagens spenderats hos min älskade farmor, tillsammans med Mirelle & Karl-Robert. (:
Mirelle kom och hämtade mig runt två-tiden här utanför, och kom hem igen lite innan åtta.
Chanel sov typ heela tiden, så nu är hon vaken. (:
Det blev lite bilder idag också, vilket jag har dåligt samvete att jag inte gör oftare. :(

Igå var det första dagen jag var ensam hemma med Chanel, äntligen säger jag faktiskt. :P (: Men det ända jobbiga är att gå ut med Athena. Då man också måste ta på Chanel ytterkläderna och bära runt med henne å den lilla promenaden för Athena. Har man hund så måste man ju. (. <3 Det blev en ordentlig storstädning igår också för den delen, för det hinner man ju alltid med.












RSS 2.0
. -

Klipptid. ;)

I morse kände jag verkligen att jag inte har sovit något bra de senaste dagarna! Jag kände mig verkligen som en döende! Men här kan man ju inte igga i sängen och slappa, lilla älskade Chanel ska ju inte behöva ligga där och tråka, fast än hon älskar sin mobil ovanför sig och alltid ligger och skrattar när hon tittar på den. Det är alltid lika underbart att vakna till, när man hör hennes små mjuka skratt! Då vill man bara inte somna om inte! Det är hon som gör att jag kliver upp på mornarna!! <3 <3

Snart får vi besök av Sandra. Hon har beställt en klippning hos mig. ;) Får se hur det kommer att gå, om hon blir nöjd. ;) Nej, nu knacka det på dörren. Måste kila. ;D


UM

Känner mig helst slut i huvudet!

Helgen har varit bra! I lördags åkte vi till malmö, till jägersro och tittade på v75 travet.
I söndags, (igår) hade vi en mysdag, med massa film. :)

Idag var jag på UM. :) Vi var bara tre mammor idag? det brukar vara runt tio stycken. :P
Efteråt gick jag och en av mammorna och fika och snacka lite.
När jag och Chanel kom hem igen, städa jag. "/ Det behövdes..
Nu passar jag systerdottern en stund. :)

Ikväll är det saltön minsann. :) = blir en trevlig kväll. :D

I morgon blir det babymassage och en promenad med Tirsa och ett besök hos farmor + att jag fyller 19 år. :)

Ha en bra dag!

^^

God förmiddag..
Sitter förtillfället barnvakt åt min systerdotter, Julia. :) Vi sitter och ritar och skriver lite. :)

 

Lilla Chanel ligger så gulligt och sover (som vanligt) <3

Vet ej vad som händer idag, är inte riktigt bestämt ännu. :)


Ingen solsida. :(

Nehepp?? Ingen solsida idag inte?!  Jag som satt heeeela kvällen och vänta på det! :'( Nu blev inte denna fredag som jag tänkt mig,.. Men ja, vi har iaf ätit tacos ikväll och sett en film. Så det får jag vara nöjd med. :) Vi som skulle äta chips till det. men ja, får ta det en annan dag.

Vad bjuder denna helgen på ?

Har själv ingenting planerat, jag tar varje dag som den kommer!

Funderar på att gå och lägga mig, tillsammans med chanel. :)


God natt!

Fredagsglädje

Fredag är kommen! (: Denna vecka har gått väldigt fort??

Idag har jag tagit mig tid till att gå till stan med Chanel och Athena. :) Så varmt väder det är idag, så det var helt underbart! Jag gjorde några ärenden, äntligen är det gjort iaf!
Snart kommer älsklingen hem då ska vi antagligen promenera upp till willys:s och handla lite. (:
Det är ju fredag, det är alltså solsidan idag. :D Får man inte missa. <3
Chanel blir alltid så trött efter vi har varit ute och gått, så nu ligger hon brevid mig i babysittern och sover så sött. Jag som skulle bada henne. :P hihi.

Nej, nu ska jag skriva en inköpslista tills vi ska gå. :)
Här kommer lite bilder från i morse. ^^





Min ögonsten!



Det bästa som någonsin har hänt mig, är min lilla ögonsten till dotter! Kan inte önska mig något bättre! Hon är det absolut underbaraste barnet! Jag älskar henne något så fruktansvärt mycket. Kan titta på henne hela tiden utan att tröttna! Blir så lycklig av att se henne, att jag fäller en tår då och då. Det är så obeskrivligt vad mycket kärlek jag har till CHANEL! Ja är så lycklig!

Willy:s


Chanel fick detta fina kort av sin gammelfarmor igår! <3
                                                                    




Då var man hemma igen. Det blev aldrig någon promenad till stan inte, utan istället upp till willy:s för det behövdes. :)   Idag tog det bara 2,5 timme. :) Härligt väder, verkligen. Så jag tog det ändå lugnt, så vi hann vara ute lite mer. :) <3








Ikväll blir det tvtittande på Andra avenyn såklart. :PVet ej vad som mer händer, men nu ska jag iaf kela med chanel ett tag.  Ha det bäst!


Härliga Onsdag :D

Vi steg upp kvart över åtta i dag. :) Faktiskt skönt att gå upp lite tidigt ibland, när man orkar. :P
Älsklingen kom hem på frukost runt nio. (: Så vi hann äta frukost tillsammans.
Efter vår frukost somnade Chanel igen, så nu ligger hon här och sover minsann. :P Jag som tror att när hon vaknar för att stiga upp, ja då kommer hon vara vaken ett tag, men nej hon somnar ganska så fort igen. :P Men det gör ändå inget, det är ju bra att hon får upp mig på mornarna iaf. :) Annars hade jag gäääärna velat ligga i sängen fram mot middagstid! :D:D




 

 

 

 

Japp. Nu ska jag försöka få liv i Chanel, för vi ska ut och gå en sväng. det är härligt väder! :D:D Ska göra några ärenden när vi ändå är ute så. :) 
Ha en bra Onsdag!


Grönis

Jag kunde inte låta bli att fota en nyvaken Chanel. :)
Men hon är lika söt för det. <3
 





Värdelös

Känner mig inte tillräcklig som mamma! Det känns som att jag inte ger Chanel tillräckligt mycket kärlek, så mycket som hon behöver! Det känns som att jag gör fel hela tiden, att allting bara blir fel! Jag står inte ut med denna känslan, men en sådan klump i magen! Vad är det för fel jag gör?
Egentligen är det inte något jag gör fel, utan jag gör så gott jag kan, jag ger henne all min kärlek. Men att ändå känna att jag inte ger henne kärlek tar snart kol på mig!
Jag är med min underbara flicka 24 timmar om dygnet, om inte mer! Jag älskar henne över allt annat här på jorden, vad skulle jag göra utan henne?! Jag saknar henne när hon ligger i sin babysitter, fast den står precis brevid mig. Jag vill ha henne i min famn hela tiden. Men ibland behöver jag lite avbelastning, och det är bara när hon sover, och jag kan lägga ifrån mig henne i babysittern. Inte hamnar hon i någon annan famn inte! Det är i min famn eller ingens! Känner mig så elak när jag ska lägga ifrån mig henne, hon trivs så bra i mammas närhet, lukt och trygghet! Men hon hade trivts minst lika bra i pappas armar!
Nog om detta.. Jag älskar Chanel så oerhört mycket!!!

Jag och Mirelle var in om Åhlens innan idag, för hon skulle gå och köpa en present till mig, och jag fick välja "vilken färg". :)  Jag fick ett diskställ, ett svart. (: Ett sådant jag ville ha. Och jag behövde även ett sådant, det vi har här är så värdelöst. Det får inte plats någonting och allting bara ramlar ifrån det!!! Så skönt med ett nytt. Ja, jag fick den för att jag fyller ju år nästa vecka. :)

Har inte varit så rolig kväll, efter jag kom hem. Har inte känt mig ett dugg glad, och känner mig fortfarande inte glad. Jag känner mig så nere?? Jag vet inte varför.. Jag känner mig så ensam på något sätt. Kan jag inte få hjälp här hemma, älskling? Jag orkar inte ta hand om Chanel dygnet runt, när jag MÅSTE fixa allting här hemma också, diska, städa, plocka undan!!!

Vet inte vad som händer i morgon onsdag, men här behövs iaf städas!!!! Så får väl ägna mig åt det!

God natt!





Mirelle fasar!

Jag är världens bästa tuppmålare!


Sitter hemma hos farmor nu, har precis ätít farmor egna köttbullar. MUMSIGT!
Mirelle sitter och underhåller Chanel, medans jag tar mig tid att sitta vid hennes dator. ;)
Vi ska snart bege oss härifrån och ha följe hem till mig. ^^
Ikväll är det tid för "Dating in the dark". :P

Nej, nu måste ja ta Chanel, för hon kräkte på Mirelle, och Mirelle HATAR kräk. :P HAHAHA!


:)

Nu beger vi oss snart ut och möter Mirelle, vidare till stan och sedan hem till vår älskade farmor. :)
See you soon. ;)



Vackra tisdag!

Chanel har visst somnat igen, i babysittern fast det bara var en halvtimme sedan vi steg upp ur sängen. :P hihi. Så söt hon är! Vi ska snart ta en promenad bort till farmor. Jag ser att det är riktigt fint väder idag, så då får vi inte bara sitta här inne! Vi ska ha följde med Mirelle härifrån, det är ju inte lika roligt att promenera ensam inte..?

Nej, vi ska nog ta och göra oss i ordning så vi är klara tills hon kommer så hon slipper vänta som hon alltid får göra på oss. :D:D

Ha en trevlig tisdag!


Sötast i Världen!



Bara för att jag har världens sötaste dotter och att vi ska ut och ta en promenad i det fina vädret snart. :) <3


Två månader

Idag har jag märkt att Chanel har blivit otroligt stadig i sin kropp och nacke. Idag har jag kunnat bära henne med en arm, alltså att inte tänka på att stödja hennes huvud med andra armen. :)
Hon har även varit lite av tjurig bebis idag, men nu har jag lyckats få henne att sova här i min famn. Så mysigt!

I lördags blev hon TVÅ månader minsann! Tiden går så fort!! Det är nästan läskigt? Snart är tiden här då hon bara kryper iväg från mig och allt annat som kommer med tiden. Det gäller att ta vara på varje minut med henne!

Snart mina!

Beställda på; www.Nelly.com

 

 



Tiden, den går fort!

Tiden går väldigt fort när man har barn, har jag märkt.
Bara att förbereda, till Willy:s och tillbaka hem igen tog oss 2,5 timme. :P
Men saker måste ju göras, och hellre det än att vi bara sitter här hemma och tråkar..



 

 

Trevlig fredagskväll

Då har vi kommit till lördag. :) Vad som händer idag är ännu oklart, men jag antar att det är en lugn lördag med tv-tittande och kanske lite gottis på det. :)  

Igår kom Annelie och Jonathan på besök hem till oss. :) Det var väldans trevligt. Vi tjejer stod i köket och lagade mat medans grabbarna satt i soffan och drack öl?? Det låter lite.. Att det är så det ska vara?? Men men. :)
Vi lagade spagetthi & köttfärssås. Tog oss två timmat att göra, fattar egentligen inte varför ? :P HAHA! Men reslutatet blev godkänt.
Sedan satt vi i soffan och hade det trevligt. Vi snackade en massa och sjöng massa "lips". (: 
Ja, kvällen var trevlig. Mindre trevligt, andré decka-somna i soffan, så jag och Chanel fick sova själva i sängen. :P
Nej, nu ska jag springa ut med athena en sväng, tror även att det regnar. (: sköönt. ^^,

Trevlig fredagskväll

Då har vi kommit till lördag. :) Vad som händer idag är ännu oklart, men jag antar att det är en lugn lördag med tv-tittande och kanske lite gottis på det. :)  

Igår kom Annelie och Jonathan på besök hem till oss. :) Det var väldans trevligt. Vi tjejer stod i köket och lagade mat medans grabbarna satt i soffan och drack öl?? Det låter lite.. Att det är så det ska vara?? Men men. :)
Vi lagade spagetthi & köttfärssås. Tog oss två timmat att göra, fattar egentligen inte varför ? :P HAHA! Men reslutatet blev godkänt.
Sedan satt vi i soffan och hade det trevligt. Vi snackade en massa och sjöng massa "lips". (: 
Ja, kvällen var trevlig. Mindre trevligt, andré decka-somna i soffan, så jag och Chanel fick sova själva i sängen. :P
Nej, nu ska jag springa ut med athena en sväng, tror även att det regnar. (: sköönt. ^^,

BVC

Idag var vi en sväng om BVC, där sköterskan vägde och mätte lilla Chanel :) Idag vägde hon inte mindre än 6700 g och var 60 cm, och 38 runt huvudet. :) 
När vi var färdiga med det gick jag in och handlade lite på Hemköp, och hittade även ett och annat plagg på åhlens också. :)
När vi kom hem stod syrran och hennes dotter och väntade på oss. :) För jag skulle passa henne då :) Hon är här fortfarande just nu sitter hon på golvet och gungar Chanel. ^^
Ikväll får vi treligt besök iaf. (: Annelie och jonathan kommer hit, för lite middag och trevligt snack. :):)
Nu måste jag nog försöka städa lite här, innan de kommer. :)  

Ha en trevlig fredag. Glöm inte titta på solsidan, för det får inte jag missa. :D:D

Tjo! En aktiv dag!

Idag har det ändå varit fullt upp hela dagen.
Jag städade hela morgonen, skönt när det är färdigt och man kan göra annat ju. :)
Ja, jag och Chanel hann ta en liten tupplur tillsammans innan älsklingen kom hem!
Då började vi att baka, kärleksmums faktiskt. Och det gick hur bra som helst, blev iaf en ätbar kaka. (a)
Sedan var det bara till att sätta igång med maten, som skulle ta lite tid. Vi gjorde köttfärspaj. Ja, det tog oss 2 timmar att göra den+ 30 min i ugnen. :)  Men resultatet blev GOTT!
Och jag tycker Chanel har varit vaken väldigt mycket idag, hon har fått sitta hela dagen i bärelsen som jag haft på mig ( vilket jag känner i min rygg & axlar).
När vi hade ätit färdigt maten, så plockade jag undan, sedan så blev jag kvar i köket! Jag satte konstigt nog igång att storstäda där inne! Ja, det behövdes ju iaf! Jag skrubba spis, ugn, luckor, kyl/frys, kakelväggar, ja i princip allt som inns i ett kök. :) Nu är där glänsande och fint. ^^,
Chanel och André sover redan, har de gjort nu ett tag. Är väldigt sugen på att lägga mig där brevid de, men jag är inte trött.. ??
Imorgon ska vi till BVC, och se hur mkt min älskling har växt. <3 Hon väger alltid mer och mer, ganska mkt mer må jag säga . :P Men det är alltid bra!
Nej, nu måste jag in i duschen, sen ska jag lägga mig och hålla om min lilla älskade flicka. <3<3<3<33<3<3

God natt!

Älsklingen håller sin napp på plats (:


Bilder från helgen <3


Mjökstockning?!

God morgon! Här sitter jag klarvaken, sedan halv sex medans de andra sover så gott, eller ja, André ska snart sticka.. :)
I söndags kväll blev jag sjuk, kom bara helt plötsligt. Men jag fick antagligen mjölkstockning :S
Så igår låg jag och sov i sängen ända fram till sju på kvällen. :O Det gör fortfarande ont som fan!
Och inte bara i bröstet, utan jag fick feber, huvudvärk och öm i hela kroppen! Otroligt vad jag mådde dåligt igår! Kunde inte ens äta, så åt inte förrän runt nio på kvällen, men då blev det visst lite bättre.

Vi spenderade helgen hemma hos mina föräldrar ute i Rögla, fre-sön.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med Chanel. :D <3 Min älskade tös! Så får vi se vad dagen bjuder på.  


Kristianstad

God kvällen! Har nyss fått i oss lite kvällsmat, som bestod av schnitzel & pommes. (:

Denna dagen har bara försvunnit tycker jag.
Vi var ju i Kristianstad idag.
Pappa kom och hämtade oss klockan 13:00. Vi var framme 14:15.
Så hade vi tid hos ortopeden kl 15:00. 

Läkaren gjorde ett ultraljud på Chanels båda höfter = allting såg bra ut! = aldrig mer en skena på henne!

Vi åkte från Kristianstad runt fyra-tiden, och var hemma ca. halv sex.

Ja, där försvann ju den dagen för att ta sig upp dit och tillbaka..


I morgon ska vi hem till mina föräldrar och vara där hela helgen tänkte vi. Det är så skönt att vara där och bara koppla av (:

Nej, nu måst jag ut och rasta Athena!

"Hon stönar, grymtar piper & snarkar"

God kväll! Sitter i mörkret och skriver lite. Alla här har gått och lagt sig och snarkar för fullt. (: Själv är man inte så trött, så passar på att vara lite för mig själv.

Jag har haft ganska fullt upp de senaste dagarna tycker jag, så har varit så himla trött.

Idag har jag och Chanel varit på MVC, för en efterkontroll för mig. Tog blodvärde, urinprov, blodtryck & vikt. Allt såg bra ut, men vikten kunde dock ha varit bättre. Men jag stressar inte på mig den för tillfället. Och det ska fixas med preventivmedel, ett litet syskon till Chanel får vänta ett tag till iaf. (: Men vi båda är sugna på det igen, men vi lugnar oss för guds skull. :)

När det trevliga besöket var färdigt, träffade jag en trevlig vän som jag gick och fikade med. Helt plötsligt kom jag ihåg att jag ska sitta barnvakt om 15 minuter, så då blev det fart i en.
När jag kom hem var min syster och hennes dotter redan där.
Hon kom tillbaka igen efter ca en timme, då med sin pojkvän. Vi satt och fika och hade det allmänt trevligt, fram tills klockan närmade sig halv åtta.
En timme senare får jag ett samtal från en annan dam ur släkten (min farbrors fru). Hon stod visst utanför och ville komma och träfa Chanel. Hon fick en jätte söt klänning och en tjocktröja med dragkedja av henne. :D


Igår (tis), var det dags att besöka farmor. Vi blev kvar där fram tills klockan sju. Det är verkligen en tradition att vara hos farmor på tisdagar. "Ingen tisdag utan farmor".

I måndags var jag och Chanel på BVC, för läkarundersökning. Allting såg bra ut, men hon tyckte att hon kände en liten glidning i vänster höft, alltså den som skulle bli bra efter sex veckor med skena! Jag hoppas att det lilla inte ska göra att vi blir tvugna att sätta på henne en skena igen!!!!
Hon blev också vägd och mätt, (första gången hon mättes sedan förlossningen) 6550 g & 59 cm. jag trodde faktiskt att hon skulle vara över 60 cm. 
Just det, innan det var tid för BVC, så var jag på UM
Efter BVC-besöket träffade jag en vän och fikade med henne. :) 

Det är alltid roligt att ta en fika och snacka massa gojja med sina vänner!

 
I morgon ska vi åka till Kristianstads sjukhus, för att undersöka om hennes höft är bra! Och det hoppas jag verkligen att den är! Min supersnälla pappa ska köra oss dit. <3

Man kanske borde sova snart, så man är relativt pigg inför morgondagen.
Men det är absolut inte det enklaste att somna i sängen. Jag har då aldrig hört någon som snarkar så högt som André! Det är onormalt högt!
Det händer någon gång att Athena och André snarkar ikapp varandra! Det är sinnes! PLUS att Chanel inte sover tyst heller, hon håller på med massa ljud när hon sover, som att hon drömmer. Hon stönar, grymtar, piper och snarkar.. Och jag ligger minsann där och är tvungen att lyssna på alla de här ljuden, tills jag äntligen lyckas somna!

Jajja, nog med ointressant läsande!


                                                                               
                    

Badat (:

Idag har min lilla ängel badat. ^^, Efter det blev hon jätte trött, så nu ligger hon och sover hårt här brevid mig. :P


kortfattat

Dags att skriva lite känner jag. :)
Helgen är snart slut, en ny vecka väntas.
Lite kort om helgen bara.

I fredags var jag hos Annelie hela dagen, spelade, snackade & åt & så. (:
I går var jag typ sjuk, låg mest och vila.
Idag, ja idag ska vi bara ta det lugnt. (:

I morgon är det besök på bvc för en läkarkontroll för Chanel. :) Och innan det är det ti för unga mammor. :)


En nybadad liten flicka. ^^)

Så, nu har jag en liten stund för mig själv. (: Den utnyttjar jag såklart framför datorn minsann. ;)
Dagen började då på långgatan, med unga föräldrar. jag var ju såklart yngst (om alltid annars). Jag kände mig till och med ung för att vara där med de. :O Men jag vänjer mig. (:
När vi kom hem gick vi ut direkt och tog en lång promenad med Athena, vilket hon tyckte väldigt mycket om. <3 Jag hinner inte med henne lika mycket som innan, vilket är så himla synd. Jag har dåligt samvete varje dag över henne. :( Men jag försöker ta mig tid till henne!
När vi kom hem igen tappade jag upp ett bad för Chanel, och det älskade hon minsann. <3 Nu när hon har vant sig att sprattla med armar och ben utan skenan, hehe då tyckte hon det var roligare i badet att plaska i vattnet. :D Nu är hon en ren liten tös, som sover som en stock minsann. :P konstigt, hon har liksom bara varit vaken då en stund när vi steg upp runt sex, sedan när vi kom hem för att äta och bada. :P Annars har hon sovit konstant hela tiden. När hon väl sover går det verkligen inteatt få liv i henne. :P För när hon sovr, ja då SOVER hon. :P
Älsklingen kommer snart hem. Nu har man även någon att längta efter om dagarna, och längta tills han kommer hem. (: Det är mysigt.

tidig morgon. :)

Det blev en tidig morgon idag. :) Men det var faktikt skönt att gå upp klockan sex. (:
Chanel har somnat nu för en liten stund sedan, så jag hinner fixa mig i ordning i fred.
Ska bege mig ner mot unga föräldrar runt nio-tiden. Man kan ju alltid gå dit och se vad det är för något. Det skadar ju aldrig. :)

Igår blev det en heldag hemma hos min syster Emilia. Hon hjälpte mig att tvätta ALL min tvätt. <3 Tack så hemskt mkt!  För jag hade tvätttid i måndags, men när vi gick ner så hade någon snott den tiden i stället och höll på att tvätta och hade sig, så det blev inget för oss då. Så snällt av Emilia att ställa upp. <3

Ja, annars händer det nog inte så mkt mer. :)

Hörs.


Ja, just det. :P Igår kväll tog vi av Chanel skenan, (egentligen ska den av idag eller på måndag) hihi. :d Kunde inte hålla oss. :P Så idag var det FÖSTA gången jag bytte blöja och klädde p henne utan en skena. :D Vilken skillnad, och det är ju ganska konstigt att bära upp henne, ryggen är ju inte stabil nu ju. :P Men jag lär mig. ;)  Gud vilken lättnad ändå. :P :DD:D:D


Farmor

Dags att uppdatera här nu känner jag. :)

Idag har dagens spenderats hos min älskade farmor, tillsammans med Mirelle & Karl-Robert. (:
Mirelle kom och hämtade mig runt två-tiden här utanför, och kom hem igen lite innan åtta.
Chanel sov typ heela tiden, så nu är hon vaken. (:
Det blev lite bilder idag också, vilket jag har dåligt samvete att jag inte gör oftare. :(

Igå var det första dagen jag var ensam hemma med Chanel, äntligen säger jag faktiskt. :P (: Men det ända jobbiga är att gå ut med Athena. Då man också måste ta på Chanel ytterkläderna och bära runt med henne å den lilla promenaden för Athena. Har man hund så måste man ju. (. <3 Det blev en ordentlig storstädning igår också för den delen, för det hinner man ju alltid med.












RSS 2.0
. -

Klipptid. ;)

I morse kände jag verkligen att jag inte har sovit något bra de senaste dagarna! Jag kände mig verkligen som en döende! Men här kan man ju inte igga i sängen och slappa, lilla älskade Chanel ska ju inte behöva ligga där och tråka, fast än hon älskar sin mobil ovanför sig och alltid ligger och skrattar när hon tittar på den. Det är alltid lika underbart att vakna till, när man hör hennes små mjuka skratt! Då vill man bara inte somna om inte! Det är hon som gör att jag kliver upp på mornarna!! <3 <3

Snart får vi besök av Sandra. Hon har beställt en klippning hos mig. ;) Får se hur det kommer att gå, om hon blir nöjd. ;) Nej, nu knacka det på dörren. Måste kila. ;D


UM

Känner mig helst slut i huvudet!

Helgen har varit bra! I lördags åkte vi till malmö, till jägersro och tittade på v75 travet.
I söndags, (igår) hade vi en mysdag, med massa film. :)

Idag var jag på UM. :) Vi var bara tre mammor idag? det brukar vara runt tio stycken. :P
Efteråt gick jag och en av mammorna och fika och snacka lite.
När jag och Chanel kom hem igen, städa jag. "/ Det behövdes..
Nu passar jag systerdottern en stund. :)

Ikväll är det saltön minsann. :) = blir en trevlig kväll. :D

I morgon blir det babymassage och en promenad med Tirsa och ett besök hos farmor + att jag fyller 19 år. :)

Ha en bra dag!

^^

God förmiddag..
Sitter förtillfället barnvakt åt min systerdotter, Julia. :) Vi sitter och ritar och skriver lite. :)

 

Lilla Chanel ligger så gulligt och sover (som vanligt) <3

Vet ej vad som händer idag, är inte riktigt bestämt ännu. :)


Ingen solsida. :(

Nehepp?? Ingen solsida idag inte?!  Jag som satt heeeela kvällen och vänta på det! :'( Nu blev inte denna fredag som jag tänkt mig,.. Men ja, vi har iaf ätit tacos ikväll och sett en film. Så det får jag vara nöjd med. :) Vi som skulle äta chips till det. men ja, får ta det en annan dag.

Vad bjuder denna helgen på ?

Har själv ingenting planerat, jag tar varje dag som den kommer!

Funderar på att gå och lägga mig, tillsammans med chanel. :)


God natt!

Fredagsglädje

Fredag är kommen! (: Denna vecka har gått väldigt fort??

Idag har jag tagit mig tid till att gå till stan med Chanel och Athena. :) Så varmt väder det är idag, så det var helt underbart! Jag gjorde några ärenden, äntligen är det gjort iaf!
Snart kommer älsklingen hem då ska vi antagligen promenera upp till willys:s och handla lite. (:
Det är ju fredag, det är alltså solsidan idag. :D Får man inte missa. <3
Chanel blir alltid så trött efter vi har varit ute och gått, så nu ligger hon brevid mig i babysittern och sover så sött. Jag som skulle bada henne. :P hihi.

Nej, nu ska jag skriva en inköpslista tills vi ska gå. :)
Här kommer lite bilder från i morse. ^^





Min ögonsten!



Det bästa som någonsin har hänt mig, är min lilla ögonsten till dotter! Kan inte önska mig något bättre! Hon är det absolut underbaraste barnet! Jag älskar henne något så fruktansvärt mycket. Kan titta på henne hela tiden utan att tröttna! Blir så lycklig av att se henne, att jag fäller en tår då och då. Det är så obeskrivligt vad mycket kärlek jag har till CHANEL! Ja är så lycklig!

Willy:s


Chanel fick detta fina kort av sin gammelfarmor igår! <3
                                                                    




Då var man hemma igen. Det blev aldrig någon promenad till stan inte, utan istället upp till willy:s för det behövdes. :)   Idag tog det bara 2,5 timme. :) Härligt väder, verkligen. Så jag tog det ändå lugnt, så vi hann vara ute lite mer. :) <3








Ikväll blir det tvtittande på Andra avenyn såklart. :PVet ej vad som mer händer, men nu ska jag iaf kela med chanel ett tag.  Ha det bäst!


Härliga Onsdag :D

Vi steg upp kvart över åtta i dag. :) Faktiskt skönt att gå upp lite tidigt ibland, när man orkar. :P
Älsklingen kom hem på frukost runt nio. (: Så vi hann äta frukost tillsammans.
Efter vår frukost somnade Chanel igen, så nu ligger hon här och sover minsann. :P Jag som tror att när hon vaknar för att stiga upp, ja då kommer hon vara vaken ett tag, men nej hon somnar ganska så fort igen. :P Men det gör ändå inget, det är ju bra att hon får upp mig på mornarna iaf. :) Annars hade jag gäääärna velat ligga i sängen fram mot middagstid! :D:D




 

 

 

 

Japp. Nu ska jag försöka få liv i Chanel, för vi ska ut och gå en sväng. det är härligt väder! :D:D Ska göra några ärenden när vi ändå är ute så. :) 
Ha en bra Onsdag!


Grönis

Jag kunde inte låta bli att fota en nyvaken Chanel. :)
Men hon är lika söt för det. <3
 





Värdelös

Känner mig inte tillräcklig som mamma! Det känns som att jag inte ger Chanel tillräckligt mycket kärlek, så mycket som hon behöver! Det känns som att jag gör fel hela tiden, att allting bara blir fel! Jag står inte ut med denna känslan, men en sådan klump i magen! Vad är det för fel jag gör?
Egentligen är det inte något jag gör fel, utan jag gör så gott jag kan, jag ger henne all min kärlek. Men att ändå känna att jag inte ger henne kärlek tar snart kol på mig!
Jag är med min underbara flicka 24 timmar om dygnet, om inte mer! Jag älskar henne över allt annat här på jorden, vad skulle jag göra utan henne?! Jag saknar henne när hon ligger i sin babysitter, fast den står precis brevid mig. Jag vill ha henne i min famn hela tiden. Men ibland behöver jag lite avbelastning, och det är bara när hon sover, och jag kan lägga ifrån mig henne i babysittern. Inte hamnar hon i någon annan famn inte! Det är i min famn eller ingens! Känner mig så elak när jag ska lägga ifrån mig henne, hon trivs så bra i mammas närhet, lukt och trygghet! Men hon hade trivts minst lika bra i pappas armar!
Nog om detta.. Jag älskar Chanel så oerhört mycket!!!

Jag och Mirelle var in om Åhlens innan idag, för hon skulle gå och köpa en present till mig, och jag fick välja "vilken färg". :)  Jag fick ett diskställ, ett svart. (: Ett sådant jag ville ha. Och jag behövde även ett sådant, det vi har här är så värdelöst. Det får inte plats någonting och allting bara ramlar ifrån det!!! Så skönt med ett nytt. Ja, jag fick den för att jag fyller ju år nästa vecka. :)

Har inte varit så rolig kväll, efter jag kom hem. Har inte känt mig ett dugg glad, och känner mig fortfarande inte glad. Jag känner mig så nere?? Jag vet inte varför.. Jag känner mig så ensam på något sätt. Kan jag inte få hjälp här hemma, älskling? Jag orkar inte ta hand om Chanel dygnet runt, när jag MÅSTE fixa allting här hemma också, diska, städa, plocka undan!!!

Vet inte vad som händer i morgon onsdag, men här behövs iaf städas!!!! Så får väl ägna mig åt det!

God natt!





Mirelle fasar!

Jag är världens bästa tuppmålare!


Sitter hemma hos farmor nu, har precis ätít farmor egna köttbullar. MUMSIGT!
Mirelle sitter och underhåller Chanel, medans jag tar mig tid att sitta vid hennes dator. ;)
Vi ska snart bege oss härifrån och ha följe hem till mig. ^^
Ikväll är det tid för "Dating in the dark". :P

Nej, nu måste ja ta Chanel, för hon kräkte på Mirelle, och Mirelle HATAR kräk. :P HAHAHA!


:)

Nu beger vi oss snart ut och möter Mirelle, vidare till stan och sedan hem till vår älskade farmor. :)
See you soon. ;)



Vackra tisdag!

Chanel har visst somnat igen, i babysittern fast det bara var en halvtimme sedan vi steg upp ur sängen. :P hihi. Så söt hon är! Vi ska snart ta en promenad bort till farmor. Jag ser att det är riktigt fint väder idag, så då får vi inte bara sitta här inne! Vi ska ha följde med Mirelle härifrån, det är ju inte lika roligt att promenera ensam inte..?

Nej, vi ska nog ta och göra oss i ordning så vi är klara tills hon kommer så hon slipper vänta som hon alltid får göra på oss. :D:D

Ha en trevlig tisdag!


Sötast i Världen!



Bara för att jag har världens sötaste dotter och att vi ska ut och ta en promenad i det fina vädret snart. :) <3


Två månader

Idag har jag märkt att Chanel har blivit otroligt stadig i sin kropp och nacke. Idag har jag kunnat bära henne med en arm, alltså att inte tänka på att stödja hennes huvud med andra armen. :)
Hon har även varit lite av tjurig bebis idag, men nu har jag lyckats få henne att sova här i min famn. Så mysigt!

I lördags blev hon TVÅ månader minsann! Tiden går så fort!! Det är nästan läskigt? Snart är tiden här då hon bara kryper iväg från mig och allt annat som kommer med tiden. Det gäller att ta vara på varje minut med henne!

Snart mina!

Beställda på; www.Nelly.com

 

 



Tiden, den går fort!

Tiden går väldigt fort när man har barn, har jag märkt.
Bara att förbereda, till Willy:s och tillbaka hem igen tog oss 2,5 timme. :P
Men saker måste ju göras, och hellre det än att vi bara sitter här hemma och tråkar..



 

 

Trevlig fredagskväll

Då har vi kommit till lördag. :) Vad som händer idag är ännu oklart, men jag antar att det är en lugn lördag med tv-tittande och kanske lite gottis på det. :)  

Igår kom Annelie och Jonathan på besök hem till oss. :) Det var väldans trevligt. Vi tjejer stod i köket och lagade mat medans grabbarna satt i soffan och drack öl?? Det låter lite.. Att det är så det ska vara?? Men men. :)
Vi lagade spagetthi & köttfärssås. Tog oss två timmat att göra, fattar egentligen inte varför ? :P HAHA! Men reslutatet blev godkänt.
Sedan satt vi i soffan och hade det trevligt. Vi snackade en massa och sjöng massa "lips". (: 
Ja, kvällen var trevlig. Mindre trevligt, andré decka-somna i soffan, så jag och Chanel fick sova själva i sängen. :P
Nej, nu ska jag springa ut med athena en sväng, tror även att det regnar. (: sköönt. ^^,

Trevlig fredagskväll

Då har vi kommit till lördag. :) Vad som händer idag är ännu oklart, men jag antar att det är en lugn lördag med tv-tittande och kanske lite gottis på det. :)  

Igår kom Annelie och Jonathan på besök hem till oss. :) Det var väldans trevligt. Vi tjejer stod i köket och lagade mat medans grabbarna satt i soffan och drack öl?? Det låter lite.. Att det är så det ska vara?? Men men. :)
Vi lagade spagetthi & köttfärssås. Tog oss två timmat att göra, fattar egentligen inte varför ? :P HAHA! Men reslutatet blev godkänt.
Sedan satt vi i soffan och hade det trevligt. Vi snackade en massa och sjöng massa "lips". (: 
Ja, kvällen var trevlig. Mindre trevligt, andré decka-somna i soffan, så jag och Chanel fick sova själva i sängen. :P
Nej, nu ska jag springa ut med athena en sväng, tror även att det regnar. (: sköönt. ^^,

BVC

Idag var vi en sväng om BVC, där sköterskan vägde och mätte lilla Chanel :) Idag vägde hon inte mindre än 6700 g och var 60 cm, och 38 runt huvudet. :) 
När vi var färdiga med det gick jag in och handlade lite på Hemköp, och hittade även ett och annat plagg på åhlens också. :)
När vi kom hem stod syrran och hennes dotter och väntade på oss. :) För jag skulle passa henne då :) Hon är här fortfarande just nu sitter hon på golvet och gungar Chanel. ^^
Ikväll får vi treligt besök iaf. (: Annelie och jonathan kommer hit, för lite middag och trevligt snack. :):)
Nu måste jag nog försöka städa lite här, innan de kommer. :)  

Ha en trevlig fredag. Glöm inte titta på solsidan, för det får inte jag missa. :D:D

Tjo! En aktiv dag!

Idag har det ändå varit fullt upp hela dagen.
Jag städade hela morgonen, skönt när det är färdigt och man kan göra annat ju. :)
Ja, jag och Chanel hann ta en liten tupplur tillsammans innan älsklingen kom hem!
Då började vi att baka, kärleksmums faktiskt. Och det gick hur bra som helst, blev iaf en ätbar kaka. (a)
Sedan var det bara till att sätta igång med maten, som skulle ta lite tid. Vi gjorde köttfärspaj. Ja, det tog oss 2 timmar att göra den+ 30 min i ugnen. :)  Men resultatet blev GOTT!
Och jag tycker Chanel har varit vaken väldigt mycket idag, hon har fått sitta hela dagen i bärelsen som jag haft på mig ( vilket jag känner i min rygg & axlar).
När vi hade ätit färdigt maten, så plockade jag undan, sedan så blev jag kvar i köket! Jag satte konstigt nog igång att storstäda där inne! Ja, det behövdes ju iaf! Jag skrubba spis, ugn, luckor, kyl/frys, kakelväggar, ja i princip allt som inns i ett kök. :) Nu är där glänsande och fint. ^^,
Chanel och André sover redan, har de gjort nu ett tag. Är väldigt sugen på att lägga mig där brevid de, men jag är inte trött.. ??
Imorgon ska vi till BVC, och se hur mkt min älskling har växt. <3 Hon väger alltid mer och mer, ganska mkt mer må jag säga . :P Men det är alltid bra!
Nej, nu måste jag in i duschen, sen ska jag lägga mig och hålla om min lilla älskade flicka. <3<3<3<33<3<3

God natt!

Älsklingen håller sin napp på plats (:


Bilder från helgen <3


Mjökstockning?!

God morgon! Här sitter jag klarvaken, sedan halv sex medans de andra sover så gott, eller ja, André ska snart sticka.. :)
I söndags kväll blev jag sjuk, kom bara helt plötsligt. Men jag fick antagligen mjölkstockning :S
Så igår låg jag och sov i sängen ända fram till sju på kvällen. :O Det gör fortfarande ont som fan!
Och inte bara i bröstet, utan jag fick feber, huvudvärk och öm i hela kroppen! Otroligt vad jag mådde dåligt igår! Kunde inte ens äta, så åt inte förrän runt nio på kvällen, men då blev det visst lite bättre.

Vi spenderade helgen hemma hos mina föräldrar ute i Rögla, fre-sön.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med Chanel. :D <3 Min älskade tös! Så får vi se vad dagen bjuder på.  


Kristianstad

God kvällen! Har nyss fått i oss lite kvällsmat, som bestod av schnitzel & pommes. (:

Denna dagen har bara försvunnit tycker jag.
Vi var ju i Kristianstad idag.
Pappa kom och hämtade oss klockan 13:00. Vi var framme 14:15.
Så hade vi tid hos ortopeden kl 15:00. 

Läkaren gjorde ett ultraljud på Chanels båda höfter = allting såg bra ut! = aldrig mer en skena på henne!

Vi åkte från Kristianstad runt fyra-tiden, och var hemma ca. halv sex.

Ja, där försvann ju den dagen för att ta sig upp dit och tillbaka..


I morgon ska vi hem till mina föräldrar och vara där hela helgen tänkte vi. Det är så skönt att vara där och bara koppla av (:

Nej, nu måst jag ut och rasta Athena!

"Hon stönar, grymtar piper & snarkar"

God kväll! Sitter i mörkret och skriver lite. Alla här har gått och lagt sig och snarkar för fullt. (: Själv är man inte så trött, så passar på att vara lite för mig själv.

Jag har haft ganska fullt upp de senaste dagarna tycker jag, så har varit så himla trött.

Idag har jag och Chanel varit på MVC, för en efterkontroll för mig. Tog blodvärde, urinprov, blodtryck & vikt. Allt såg bra ut, men vikten kunde dock ha varit bättre. Men jag stressar inte på mig den för tillfället. Och det ska fixas med preventivmedel, ett litet syskon till Chanel får vänta ett tag till iaf. (: Men vi båda är sugna på det igen, men vi lugnar oss för guds skull. :)

När det trevliga besöket var färdigt, träffade jag en trevlig vän som jag gick och fikade med. Helt plötsligt kom jag ihåg att jag ska sitta barnvakt om 15 minuter, så då blev det fart i en.
När jag kom hem var min syster och hennes dotter redan där.
Hon kom tillbaka igen efter ca en timme, då med sin pojkvän. Vi satt och fika och hade det allmänt trevligt, fram tills klockan närmade sig halv åtta.
En timme senare får jag ett samtal från en annan dam ur släkten (min farbrors fru). Hon stod visst utanför och ville komma och träfa Chanel. Hon fick en jätte söt klänning och en tjocktröja med dragkedja av henne. :D


Igår (tis), var det dags att besöka farmor. Vi blev kvar där fram tills klockan sju. Det är verkligen en tradition att vara hos farmor på tisdagar. "Ingen tisdag utan farmor".

I måndags var jag och Chanel på BVC, för läkarundersökning. Allting såg bra ut, men hon tyckte att hon kände en liten glidning i vänster höft, alltså den som skulle bli bra efter sex veckor med skena! Jag hoppas att det lilla inte ska göra att vi blir tvugna att sätta på henne en skena igen!!!!
Hon blev också vägd och mätt, (första gången hon mättes sedan förlossningen) 6550 g & 59 cm. jag trodde faktiskt att hon skulle vara över 60 cm. 
Just det, innan det var tid för BVC, så var jag på UM
Efter BVC-besöket träffade jag en vän och fikade med henne. :) 

Det är alltid roligt att ta en fika och snacka massa gojja med sina vänner!

 
I morgon ska vi åka till Kristianstads sjukhus, för att undersöka om hennes höft är bra! Och det hoppas jag verkligen att den är! Min supersnälla pappa ska köra oss dit. <3

Man kanske borde sova snart, så man är relativt pigg inför morgondagen.
Men det är absolut inte det enklaste att somna i sängen. Jag har då aldrig hört någon som snarkar så högt som André! Det är onormalt högt!
Det händer någon gång att Athena och André snarkar ikapp varandra! Det är sinnes! PLUS att Chanel inte sover tyst heller, hon håller på med massa ljud när hon sover, som att hon drömmer. Hon stönar, grymtar, piper och snarkar.. Och jag ligger minsann där och är tvungen att lyssna på alla de här ljuden, tills jag äntligen lyckas somna!

Jajja, nog med ointressant läsande!


                                                                               
                    

Badat (:

Idag har min lilla ängel badat. ^^, Efter det blev hon jätte trött, så nu ligger hon och sover hårt här brevid mig. :P


kortfattat

Dags att skriva lite känner jag. :)
Helgen är snart slut, en ny vecka väntas.
Lite kort om helgen bara.

I fredags var jag hos Annelie hela dagen, spelade, snackade & åt & så. (:
I går var jag typ sjuk, låg mest och vila.
Idag, ja idag ska vi bara ta det lugnt. (:

I morgon är det besök på bvc för en läkarkontroll för Chanel. :) Och innan det är det ti för unga mammor. :)


En nybadad liten flicka. ^^)

Så, nu har jag en liten stund för mig själv. (: Den utnyttjar jag såklart framför datorn minsann. ;)
Dagen började då på långgatan, med unga föräldrar. jag var ju såklart yngst (om alltid annars). Jag kände mig till och med ung för att vara där med de. :O Men jag vänjer mig. (:
När vi kom hem gick vi ut direkt och tog en lång promenad med Athena, vilket hon tyckte väldigt mycket om. <3 Jag hinner inte med henne lika mycket som innan, vilket är så himla synd. Jag har dåligt samvete varje dag över henne. :( Men jag försöker ta mig tid till henne!
När vi kom hem igen tappade jag upp ett bad för Chanel, och det älskade hon minsann. <3 Nu när hon har vant sig att sprattla med armar och ben utan skenan, hehe då tyckte hon det var roligare i badet att plaska i vattnet. :D Nu är hon en ren liten tös, som sover som en stock minsann. :P konstigt, hon har liksom bara varit vaken då en stund när vi steg upp runt sex, sedan när vi kom hem för att äta och bada. :P Annars har hon sovit konstant hela tiden. När hon väl sover går det verkligen inteatt få liv i henne. :P För när hon sovr, ja då SOVER hon. :P
Älsklingen kommer snart hem. Nu har man även någon att längta efter om dagarna, och längta tills han kommer hem. (: Det är mysigt.

tidig morgon. :)

Det blev en tidig morgon idag. :) Men det var faktikt skönt att gå upp klockan sex. (:
Chanel har somnat nu för en liten stund sedan, så jag hinner fixa mig i ordning i fred.
Ska bege mig ner mot unga föräldrar runt nio-tiden. Man kan ju alltid gå dit och se vad det är för något. Det skadar ju aldrig. :)

Igår blev det en heldag hemma hos min syster Emilia. Hon hjälpte mig att tvätta ALL min tvätt. <3 Tack så hemskt mkt!  För jag hade tvätttid i måndags, men när vi gick ner så hade någon snott den tiden i stället och höll på att tvätta och hade sig, så det blev inget för oss då. Så snällt av Emilia att ställa upp. <3

Ja, annars händer det nog inte så mkt mer. :)

Hörs.


Ja, just det. :P Igår kväll tog vi av Chanel skenan, (egentligen ska den av idag eller på måndag) hihi. :d Kunde inte hålla oss. :P Så idag var det FÖSTA gången jag bytte blöja och klädde p henne utan en skena. :D Vilken skillnad, och det är ju ganska konstigt att bära upp henne, ryggen är ju inte stabil nu ju. :P Men jag lär mig. ;)  Gud vilken lättnad ändå. :P :DD:D:D


Farmor

Dags att uppdatera här nu känner jag. :)

Idag har dagens spenderats hos min älskade farmor, tillsammans med Mirelle & Karl-Robert. (:
Mirelle kom och hämtade mig runt två-tiden här utanför, och kom hem igen lite innan åtta.
Chanel sov typ heela tiden, så nu är hon vaken. (:
Det blev lite bilder idag också, vilket jag har dåligt samvete att jag inte gör oftare. :(

Igå var det första dagen jag var ensam hemma med Chanel, äntligen säger jag faktiskt. :P (: Men det ända jobbiga är att gå ut med Athena. Då man också måste ta på Chanel ytterkläderna och bära runt med henne å den lilla promenaden för Athena. Har man hund så måste man ju. (. <3 Det blev en ordentlig storstädning igår också för den delen, för det hinner man ju alltid med.












RSS 2.0